Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEm... Mind1 :)
nem hiszem bár nem tudom kire gondolsz Miskolci a hiteles
Az akire gondolok?
Meg jött,köszönöm
elküldve
rendben küldöm sms-ben a számot mond hogy a Lóki Laci Karmacs adta meg a számot
Rendben. Jöhet a száma,és meg probáljuk. Igaz a lakás hitel az én nevemen van de az accony nevére ez belefér.
van egy ismerősöm ha gondolod elküldöm a számot és beszélsz vele 25 bankkal van kapcsolatban
A párom valamit probálkozik az ING-nél,de olyan 750 körül kellene.Akkor marad is ,azonnal mennék levizsgázni!
mennyi hitel kellene?
A képeket néztem és nagyon fasza állapotban van az a gép
Kicsit szar érzés volt,vasárnap is hogy mindenki ment motorozni.........én meg ott gubbasztok egy 50-es pöcsköszörűn
Jó is az a kawa Sanyi ad a motorra ért is hozzá
Láttam ám De néztem az adatlapját,és ott hirdet egy eladó 400-as kawát. Nagyon bezsongtam,jól néz ki az a gép. Azon töröm a fejem,hogy tudnék hitelt felvenni. Akkor biza meg is venném azonnal.
Hát igen a Sanyi tud valamit nézted a koptatóját? és a motor lábtartót?
Csörögj rám itthon vok oszt megbeszéljük
MEnnyi az annyi?
Jocee,na mi lesz a pancsival? Polirozam vagy ne?
Neked olcson meg csinálom.
Te Laci,ez a Sanyi nem semmi egy figura Kibaszott hangja van annak a gépnek,na és az a sisak
Csőváz emberek
igy van azt kellene használni de nagyon sokan elfelejtik
Hát úgy tudom van valamilyen védőpofa műanyagból meg szoktak a motorfelnik szerelésekor használni műanyag vagy gumi védőperemet. Azt hiszem ez a neve.
igen mert ez olyan mint a teherautókon a kézifék nem lehet kicsit fogatni ráengedi a levegőt és erősen megfogja nem lehet kicsit fogatni vele ,másik baj pedig pl a vágott slick ami nekem is volt fent annyira rá nő a felnire hogy alig tudja beszakítani akkor megy le a festék nagy része
Van egy Trabant motoros trakeszunk sajna nincs rajta fék és hogy le tudjak jönni a hegyről a pótkocsin folyton felnin van és 2 köb fával szoktam vele járni de lassan egy éve és kutya baja