Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menni fog az ugy mint nálam rá a tankra
Na most törhetem a fejem azon hogyan oldom meg azt hogy az én camom hogyan rögzítsem
igen ez így van
Ne hagyd magad! Mond meg nekik a magadét,még a piros lámpánál is 70 a tuti
Hát igen , igazi mester munka!
(nem hiába,akinek Hondája van az tud!)
Jah, kóstolgatnak.
Beszarok segéd motoros kerékpárral max 40 Nah Csibewer ezt meg kaptad
Lackó így ni kapott egy gumit alátétnek és rövidebb lett és erősebb így nem rezonál be
hogy csináltad Drusza?
Na ezt olvassátok el feltétlenül. Igaz nem motoros téma de megérdemel némi figyelmet, a MÁV- nál uralkodó állapotot híven tükrözi! Most még nem halt meg senki.

http://vasut.vonal.info/node/3...
Na ne okoskodjunk kérem.
segédmotoros kerékpárral max 40 kmh
Jocee ! Ha gondolod hívj fel és meg dumáljuk azt a pancsi polírozást !
(számom az adatlapon)
Jó az a 45-50 neki Tovább tart. Majd dumálunk még,most nekem is mennem kell mert az én főnök asszonyom is be köhögött hogy meló van
Na menni kell, megjött a főnők asszony!
Az festik a házat kívülről, mert már fakó a színe. Mivel motorozzak, a simsonnal? Örülök ha a munkahelyig kitart, odáig eltolom ha megáll akkor is. Nem ám , de a hosszútávú használat érdekében tényleg csak munkába járásra használom, a max. sebesség 45 km/ó, nem akarom széthajtani, bár néha ha elborul az agyam képes vagyok nyélgázon 60-ra is. Meg hát még darabokban a robogóm sajnos.
Festés lesz? Az jó,már nálam is kellene de majd ha 4napos munka7 lesz akkor meg csinálom.
Most gyorsan lenyírtam a füvet,és várom hogy mit mond a Jocee a polírozással kapcsolatban.
Akkor holnap nem is motorozol?
Ja, itt a hétvége. Holnap jönnek a festők. Most javítgatom a falat, szárad a vakolat addig idenézek.
Hurrá! Itt a 7vége!
mivel mész Te annyit?
Jól látod
Igy akár 200 220 is normálisan vesz fel van olyan tempós felvételem is csak az 700 mega
Tényleg jó lett és nagyobb temőónál se vibrál be?
Jól látom ,hogy egy fekete tanga van a rendszámon?
Mit tettél vele?