A napokban egész kellemesre váltott az időjárás, nemrég még a robogóval jártam-keltem, de beijedtem a havazástól és gyorsan eltettem télire. Lehet várhattam volna vele, de nem akarok szórakozni ha egyszer arra ébrednék, hogy pár centi hó van az utakon vagy esetleg némi ónos eső által előálllított korcsolyapálya várna. Kivettem az akkut, a kipufogót bedugaszoltam, az első kereket felbakoltam, leponyváztam, tavaszig pihenőn marad. A simson meg " bírgya " a gyűrődést.
Eltettem a nagyobbik tesót aludni, de lehet korai volt, mert a mai idő eléggé motorozós. Borongós de viszonylag kellemes a hőmérséklet az évszakhoz képest. Amúgy 4 évszakos motoros vagyok, igaz szükségből, de ha idővel tehetem, a fene aki motorra ül ilyen időben.
Nyugdíjas vagyok , úgyhogy én nem tudom, hol lehetne. De minek neked "hasító kúp", egy rendes nagy fejsze, esetleg hozzáhegesztve kellék hogy gépi hasításra alkalmas legyen, miért nem felel meg?? Mert kúpot nem olyan egyszerű készíteni!
Iges ,sajna van ott (is) egy kerszt,láttam.
Valahol akörül van valami táblatartó,asszem az út fölé lóg,azon láttam kamerát,de nem véda,meg elég kicsi.
Mintha trafic control táblát is láttam volna...mintha...
Köszi az infót csibewer
És persze a jótanàcsot elekrto-motornak
Én speciel tegnap is és ma is mentem, nagyon jó idő volt, a két napban motoroztam 350 km-t.