Én is szívtam több mint 2 dobozzal naponta. Aztán `86 április 26-án volt a Csernobil-i reaktorrobbanás. A munkahelyen méregettük a sugárzást a talajon esővízben füvön, és aki cigarettázott annak világított a pajzsmirigye, nekem is . És beszrtam , elmentem a dokihoz és Tabex-tablettával sikerült leszoknom, egy darab tabletta maradt meg. És én azóta nem szívom, sőt ki sem állhatom.
Remélem tudsz rendesen keresni ha már ilyen messzire mentél, az óperenciás tengeren is túlra! Pogi megsértődött mert szóltam neki, hogy azt a rohadt cigarettát abbahagyhatná! És durcás lett törölte a pofakönyvön neki írt szólásaimat, én meg kitöröltem az ismerősök közül. Ha neki ez kell rendben! Felőlem eheti is!
Heyhoo :) Hosszú hallgatás után újra itt :) Beszereztem így szezon végére egy Banditát, Söjtöri talin kívül (szokásos szezonzáró) lesz még valami környékbeli gurulás amiről tudtok?
Szívesen, de ha megtalálod ahol esetleg összegyűlnek, és akkor már csak a horgot kell jó helyre dobni. Nem tudom hol van Pogi, és nem szeretem a halat , és nem is pecázok.
Kicsit kihalt a totyik..
Nincs számítógépetek, és internet?
erdemes vegignezegetni
A sehonnai senkiházi névtelen pofakönyves regisztrációja
T :+36 20 2772247
T: +36 303264462
https://www.facebook.com.zolta... balogi1