Néztem a térképen, hogy merre van az utak vonalvezetése. Nekem úgy tűnik inkább körbe leszel építve. Alaszka túl hideg oda ne menj, ráfagysz a simsonra!
Most éppen palacsintát sütök! mazsolás vaniliás túróval lesz megtöltve , megtekerve és utána sütőben vajjal locsolva megpirítva kissé, hogy a vége ropogós legyen.
De egyébként hadd fürödjön, ha ez az óhaja! ne sajnáljuk tőle azt a kis strandolást! Meg akarta ijeszteni a halakat hátha szívmegállása lesz néhánynak, és csak össze kell szedni őket!
A tegnapi napról.....felhők jönnek,a Józsit nem tudom marasztalni hogy várja meg az eső végét.
Hazáig áztál mi? Pedig ha csak 20percet vársz...szárazon motoroztál volna
A Gábor felhívott miután elmentél....Ő is átjött és le mentünk ide a zalára egy kicsit horgászni. Gondoltuk fogunk egy két apró halat amit meg lehet sütni paprikás lisztben.
Miután el állt az eső,ide is ért. Egy kávé...egy sör és mentünk gyalog a zalára.
Hááát ami ott történt az valami nagyon jó volt
Az első három percben már mellig állt a vízben a faszi
Leszakadt alatta a part és belepottyant
Azt sem tudtam mit csináljak amikor ott állt a vízben...videót? fényképet?....de kezemet nyújtván ki segítettem a hideg vízből. Majd beszartunk a röhögéstől. De utána még háromszor elesett.....csak úgy puffant
Mászkáltunk a folyóparton és minden bokor alá be engedtük a cuccot,és fogtunk is pár halat
Este 9 után már haza ballagtunk,és adtam neki száraz ruhát nehogy megfázzon a motoron.
Most meg itt ülök a gép elött ,és gondolkozom....miért fáj a hasizmom? De rájöttem,hogy a sok röhögés az oka Ismét egy kurva jó nap volt a tegnapi
Néztem a térképen, hogy merre van az utak vonalvezetése. Nekem úgy tűnik inkább körbe leszel építve. Alaszka túl hideg oda ne menj, ráfagysz a simsonra!