Szia POGI68! Olvasgattam itt a napok történéseit, mit is mondjak nem egyszerű itt nektek! Lenne kérdésem Vtr-el kapcsolatban, láttam neked az van vagy nem te voltál itt a videón?
Szerencsésen hazaértem a kenesei megpróbáltatások után. Tegnap este akkora égiháború volt, hogy majd térdig érő víz volt a parton is. A sátrakat is elöntötte, kézben hozták ki az elöntött területről. A koncertek is jóval később kezdődtek a tervezett időponttól. Ma már nem sok értelme lett volna maradni, ezért vitorlát bontottunk és hazajöttünk. A robogó megint jól vizsgázott a hosszú út alatt. Annyi előnye volt a tegnapi hidegfrontnak, hogy kellemes időben jöhettem, nem úgy mint odafelé.
Szia ! Ez nem jó hír hogy nincs jól a Mama. Remélem azért nincs komoly baj!?
A kenesei találkozót meg lehet pótolni bármikor,és bármivel. A Család fontosabb!
Jobbulást kívánunk neki. Ha kell valami segítség,a számom tudod!
Holnap egész nap velük együtt strand a program! Viszek kaját és ásványvizet, és sört és nyakig merülünk a vízbe, csak az orrunk fog kiállni mint a "Hippopotamus"-nak!
Majd a bíróságon kifejtheti. A kitöltetlen adatlapos sehonnai senkiházi egyedekkel akik azt hiszik hogy a névtelenségük mögül azt tehetnek amit akarnak , nem beszélgetünk.
Szerencsésen hazaértem a kenesei megpróbáltatások után. Tegnap este akkora égiháború volt, hogy majd térdig érő víz volt a parton is. A sátrakat is elöntötte, kézben hozták ki az elöntött területről. A koncertek is jóval később kezdődtek a tervezett időponttól. Ma már nem sok értelme lett volna maradni, ezért vitorlát bontottunk és hazajöttünk. A robogó megint jól vizsgázott a hosszú út alatt. Annyi előnye volt a tegnapi hidegfrontnak, hogy kellemes időben jöhettem, nem úgy mint odafelé.
A kenesei találkozót meg lehet pótolni bármikor,és bármivel. A Család fontosabb!
Jobbulást kívánunk neki. Ha kell valami segítség,a számom tudod!