Hajrá B+! Húzz bele!
Ott esett az éjjel? Somogyban goromba idő volt, szakadt villámlott, itt csak a szél fújt kicsit rövid ideig, bár a levegő felfrissült.
A Jó Isten áldjon meg titeket vagy 5-6 apró gyerekkel! Telefonotok nincs? Ságodon voltunk az aprókkal estig! Ilyen melegben rendes ember a víz alá bújik, Balaton -körüli kolbászolás helyett.
Na ma beálltunk a kapudba,de nem voltál otthol.Így az utcán ittuk a szódát!De majd legközelebb.Azért a 230 km legurult ebben a melegben is,Zamárdi fürdés,Tihany-kaja,Hévíz fürdés,este 8 ra haza.Én a ZX el voltam,had járjon az új dugó benn,ha már a városban nem használom.De azért kibirta.
Örülök hogy Ti sem fáztok! Jobb ebben a melegben csak 45 max-al menni. Erre vannak meggyártva. mindjárt megyünk a Lábdi strandra, az aprólékokkal. Lehet hazafelé már szaladni kell majd!
Meleg van, gatyarohasztó idő, a masinán is elégggé jó most a fűtés. Tegnap elmotoroztunk feredőzni a bátyámmal és útközben a simsonoknak is melege lett, a cél előtt nem sokkal mindkettő leállt. 10 perc várakozás, gyertyacsere után tudtunk csak továbbmenni. persze nem én mentem elöl, nem értette miért álltak le a motorok. Hazafelé már nem volt gond mivel átvettem a felvezető szerepét és kényelmesen 40-45-l ballagtunk.
oké....mind a kettőt meg kell mérni. Bár most nem tudom mi lett a zöldel....2 ezret mutat alapjáratnak és szerintem valós. Most meg le sem áll amióta vissza tettem a nagy karbit rá.
Sziasztok!
Tegnapelőtt jártam Józsi felé,de nem értem el telón,így fel sem mentem-volt egy hévizi fürdés,utánna Tihany-Zamárdi rokonságlátogatás-majd temető,sírrendezés-aztán egyjuzam Kanizsa.Ja Zalán is voltam hidvégnél,nézzétek meg a videót. https://www.youtube.com/watch?...
Ja hazafelé kicsit meghajtottam az Agilityt,ennek következtében gondolom aztán-mivel a napokban már nehezebben indult,-most már el sem indult reggel.Csibével kicsit turáztunk rajt mire elinditottuk,de asszem a porlasztót ki kell kompresszorral fuvatni,mert most már a szivatót kicseréltem jóra,de igy is nehezen indul ebben a jó kis melegben. Valószinű a pár év állás lerakódásai kezdenek feljönni.Majd hétfőn pucoválom kompresszorral,stb.
Hajnal fél4-kor már motoron voltam......mentünk horgászni,na akkor faxa volt az idő
most meg tömhetem magamba azt a 4 liter fagyit amit a meleg ellen vettem......
Hát mentem eleget az biztos. A tóparton elég rendesen eleredt az eső, siófoknál valóságos felhőszakadás volt. Nem irigyeltem akiket elkapott, főleg az a sok kerékpározó ember, gyerekekekkel együtt a fák alatt kerestek menedéket a hirtelen jött zivatar elől.
Ott esett az éjjel? Somogyban goromba idő volt, szakadt villámlott, itt csak a szél fújt kicsit rövid ideig, bár a levegő felfrissült.