Sajnos a második képnél a valóság teljes eltorzításának lehetünk éppen tanúi kedves topiktársak.
A következő volt a szitu.
Megyünk bekéssen át ezen az izgalmas falucskán egyszer csak Zoli(alias Frenky)vadul integetni kezd,félreállunk lepattan a motorjáról beguggol az egyik kocsi mellé és hatalmasat Fosik, majd lehet fent lesz a youtbe-on is mert a járókelők felvették telefonnal
Amikor lefényképezett minket Farki-val a következő párbeszéd zajlott közöttünk.
Grande:-odanézz a Zoli ide szart az utca közepére!-
Farki:-nebassz és hogy törölte ki a seggét?
Grande:-sehogy odadörgölte a fűbe és visszahúzta a bőrnacit-
Farki:-és akkor szaros seggel fog hazajönni kicsípi neki?
Grande:-áááá semmi mivel folyton szaros a segge már megedződött ott a bőre és nem csípi ki-
Inkább ez történt mint a kéregetés
Akkor ne a kibaszott asztal sarkára tedd vissza hanem oda ahonnét elvetted és ha lehet tele legyen mert mikor kivetted tele volt.
Tudom mert én Mindíg ÚGY PAKOLOM EL
És amit te szüttyögésnek hívsz az az hogy utánad elpakolok te meg mész motorkálni a Sóskuti haverjaiddal
Buzerant
A következő volt a szitu.
Megyünk bekéssen át ezen az izgalmas falucskán egyszer csak Zoli(alias Frenky)vadul integetni kezd,félreállunk lepattan a motorjáról beguggol az egyik kocsi mellé és hatalmasat Fosik, majd lehet fent lesz a youtbe-on is mert a járókelők felvették telefonnal
Amikor lefényképezett minket Farki-val a következő párbeszéd zajlott közöttünk.
Grande:-odanézz a Zoli ide szart az utca közepére!-
Farki:-nebassz és hogy törölte ki a seggét?
Grande:-sehogy odadörgölte a fűbe és visszahúzta a bőrnacit-
Farki:-és akkor szaros seggel fog hazajönni kicsípi neki?
Grande:-áááá semmi mivel folyton szaros a segge már megedződött ott a bőre és nem csípi ki-
Inkább ez történt mint a kéregetés
A két rossz arcú kéregtő lehet,hogy egyeseknek ismerős
Igen szándékos, ilyenre szerettem volna. Egyszerűbb volt megoldani mint gondoltam.
Tudom mert én Mindíg ÚGY PAKOLOM EL
És amit te szüttyögésnek hívsz az az hogy utánad elpakolok te meg mész motorkálni a Sóskuti haverjaiddal
Buzerant