Krisz: rámírtál?
Az egyéb mappában sincs levelem. De kikerestelek és írtam
GPS tartó onzolt akarok csinálni aprópénzből, ezért kellenének a méretek, de a mocim nekem sincs kéznél, ezért kellenének a méretek (külső-belső átmérő, magasság) És még annyi hogy a villakifi besüllyesztésétől az alátét síkja magasabban van-e (kiemelkedik-e) vagy sem?
El:
Száraz tömeg: 235 kg
Menetkész tömeg: 268 kg
Ezt kicsit benézted, de nem is csodálom mert giliszta testtel minden nehezebbnek tűnik!
Urak, kérnék egy kis segítséget. Mérje le nekem valaki a felső villakifli közepén lévő nagy leszorító csavar alatti alátét méreteit. Előre is köszönöm!
Hűlyegyerek dolgozzad már fel nekem mindegy ti mikor találkoztok mert én kocsival megyek
Én minek gyülekezzek egy rakás rühes motorossal a kúton,aztán fölmentek arra a redvás kilátóra addigra én már pacsikálok a vizikében és szürcsizem a citigöszit
mint az köztudottá vált idén valószínűleg már nem kell motoroznom így eladóvá vált egy 170-es hátsó gumma. Bridgeston battlax s20
ha valakit érdekel talira tudom vinni bemutatni, vagy akár tovább adni. Ha nincs jelentkező akkor nem is viszem. A gumit 20k-ért vettem így ennyiért is adom tovább ha ennyiért nem kél el akkor majd felrakom jövőre, bukni nem fogok rajta.
Maradék alkatrészeim olcsón eladók/ELSŐ TELÓK,VILLAHÍD ELKELTEK/, akár egyben,akár darabonként,vannak új alkatrészek is/dugattyúk,kapcsoló,hátsó lámpa,láncvezető/,egyben 65.000Ft,DE MEGEGYEZÜNK...CSAK TELÓN KERESSETEK,MAILT NEM NÉZEK,POSTA ESETLEG SZÁLLÍTÁS MEGOLDHATÓ!30/259-05-47