Sziasztok.
Van egy Yamaha Yfz 450 quadom.
Indításkor nem teker az önindító csak kattog az akkumulátornál a relé. Biztosítékokat cseréltem, aksi új valamint csatlakozókat is megtisztitottam, de még mindig fenn áll a probléma. Merre induljak tovább. Tegnap még mentem vele, ma már ez a helyzet.
hali, segítséget kérnék, nézegetem a 250es yz-ket, hetek kérdése és veszek egyet, viszont úgy 14 éve krosszoztam utoljára, akkor még egy gyors karbitisztítás, gyertyapucolás elég volt. kéne valaki aki elmagyarázza itt a dolgokat, nem vagyok teljesen laikus, de megnyugtató lenne, ha egy yz tulaj mondaná el mire kell figyelni, mit kell cserélni, mik a tipushibák, és akit baszogathatok néha ha valami nem stimmel. hova vigyem szervízbe, vásárlásnál mire figyeljek, ilyenek.
ugyanitt: keresek 2013-2015ös yamaha yz250f-et
Köszi pacsi
Sziasztok! Mirol tudom megallapitani hasznalt motor vasarlasnal h a motor mondjuk 16 vagy 18 as evjarat? Alvazszam vagy motorszamrol tudtok valamit? Mi az amit figyeljek az idomokon kivul persze
Hali. Van egy 2003mas yz250f-em olyan problémám van hogy, minden sebesség ben érezni lehet egy pici rángatást de 5.ben jobban érezhető mint a többi sebességben, és a gáz is fennakad. 22.6 óra van benn felújítás óta benne. Minden új (váltó dugo hajtókar szelepek jók szelephézag jó új gázbowden gázkar a fuvokák a karbiban újjak és a standard méretűek)hidegen melegen rugásra indul, és az istenért nem tudjuk h mi a baja. Van valami vélemény?
Hali visszab olvastam jogy volt gondod az yz vel ,hogy gáz adas utan kis ido utan allt vissz az alapjaratra , el tudnad nekem mondani hogy minmiatt voltbez mert az enyemen is ez a problema
Es sokat segitenel ha volna hozza tanacsod . Köszönöm
Sziasztok!Lenne egy 2012es yz450f-em eladó.Magyarországi szalonból vásárolt,ujkora óta 75 üzemóra van benne.Költségmentes.Harminc,ötnegyven,nullahárom,huszonöt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,2003 450-ről lenne szó,most került hozzám a motor,és a 3 szívószelep elvolt görbülve,valószínűleg elugorhatott a vezérlés,a henger dugó az teljesen hibátlan,a 3 görbe szelepet kiszedtül,de utána láttuk hogy a szeleptányérok megvannak repedve,illetve egyikből letört egy darab,a kérdésem az lenne,hogy ezeket lehet cserélni,vagy keressek hozzá egy bontott hengerfejet?Illetve esetleg itt lenne valakinek ha arra kerül a sor?
Köszönöm előre is a válaszokat!
keresek : GYTR power tunert yzf 2018hoz. 19 es hátsó kereket, emberi áron nem leélt szemetet.
eladok : yamaha gyári vastag kormány, markolattal együtt.
Sziasztok. Maradt ki egy csomó új gyári és utángyártott tömítésem (szelepfedél Hengertalp hengerfej dekni és a többi.. szelepszár szimeringek) van még lengőkar felújítószettem is csak ki lett bontva. Használt de jó állapotú kuplung kopó lamellaszett. yz250-f 2006-2009.
Ha esetleg valakit érdekel írjon nyugodtan.
Helló
Bont valaki yzf- et? 450 ről kellene első teló. A korábbi érából érdekelne, ( 2002- 2005 ) habár nem tudom volt e váltás a tengelyek terén. Nem gond ha ereszt a szimering.
Köszi
Van egy Yamaha Yfz 450 quadom.
Indításkor nem teker az önindító csak kattog az akkumulátornál a relé. Biztosítékokat cseréltem, aksi új valamint csatlakozókat is megtisztitottam, de még mindig fenn áll a probléma. Merre induljak tovább. Tegnap még mentem vele, ma már ez a helyzet.