Üdv. Sajnos téves rendelés miatt eladó lenne egy új Wőssner dugattyúszett YZ250 92-98 / WR250 92-99 motorba. Cikkszáma 8023D050. Csak kicsomagolva lett. 25000 Ft.
Sziasztok. Van egy yz 125 (2001) szépen indul semmi gond vele de ha kimegyünk motorozni bemelegszik aztán kicsit visszahűl sokazor beköpi a gyertyát. Arra gondoltam hogy elég kicsi a pálya amin most motorozunk és lehet nincs rendesen kipörgetve. Vagy esetleg magas az úszószint. 8as ngk gyertya van benne. Esetleg valami ötlet mitöl lehet ez? Köszönöm!
Sziasztok. 94-96 közti yz 125-höz keresek komplett gyújtást, vagy ha tudja valaki milyen tipuséval helyettesíthető, azt is megköszönném. Akinek van, ne tartsa magában. Köszi.
Pár fogaskerék kapcsolókörmei elkoptak. Ne játsz vele, mert vehetsz léptetővillákat is...
Sajna nincs távolsági röntgenszemünk. Vidd el szerelőhöz, amíg szét nem ugrik magától a váltó :)
Helló!
Kérdésem lenne, yamaha 426 f egyet gondolt és az 5 sebességet beveszi ha nagy gázt húzok akkor kidobja, kicsi gáznál tartja az 5. et!? Vélemény , mi baj lehet. Előre is Köszi! Üdv: Zoli
üdv srácok yamaha yz426f váltó 75e , igény esetén 30üó léptetövilla is van megegyezes szerint, ill több alkatrész is yz426 wr cuccok
email : ise07@freemail.hu
Nekem ilyen motorom van jelenleg,csak az enyém yz,nem wr,de a blokk ugyanaz mindkettőbe,sokan említik ezeknél a harmadik sebességet hibaoknak,az enyémen nincs ilyen gond a váltó tökéletes,pedig 1 éve hajtom enduró szinten,nem dob ki sebességet, és nem is hiányzik.olaj csere rendszeresen,és nincs rugdosva a váltó nincs gond vele,szelephézagokra figyelni kell,ha elmásznak rugdoshatod nem fog indulni, én 30 óránként állítom és ellenőrzöm őket,röviden ennyi.
Eladó a motorom. (az előbbi link nem sikerült)
http://www.jofogas.hu/somogy/Yamaha_Yz_250_47835237.htm?first=1
Eladó a motorom.
http://img.jofogas.hu/images/Yamaha_Yz_250_34575375021658.jpg
Használt már valaki Hiflofiltro HF140 helyett HF141-et vagy fordítva. 2009-es yz450f-be rakhatom mindkettőt? Mi a különbség valaki tudja?
2001yz 250 komplett. A kosár már reszelt !
tel:06706096393
Sajna nincs távolsági röntgenszemünk. Vidd el szerelőhöz, amíg szét nem ugrik magától a váltó :)
Kérdésem lenne, yamaha 426 f egyet gondolt és az 5 sebességet beveszi ha nagy gázt húzok akkor kidobja, kicsi gáznál tartja az 5. et!? Vélemény , mi baj lehet. Előre is Köszi! Üdv: Zoli
email : ise07@freemail.hu
Írtam emailt.
yz125 2001 gyertya megadta magát. Gyári megadott NGK br9eg volt benne.
Kérdésem érdemes irídium gyertyát tenni bele?
A képen látható 2000-es évjáratú yz125 alkatrészek eladók. enmoto@citromail.hu
Nekem ilyen motorom van jelenleg,csak az enyém yz,nem wr,de a blokk ugyanaz mindkettőbe,sokan említik ezeknél a harmadik sebességet hibaoknak,az enyémen nincs ilyen gond a váltó tökéletes,pedig 1 éve hajtom enduró szinten,nem dob ki sebességet, és nem is hiányzik.olaj csere rendszeresen,és nincs rugdosva a váltó nincs gond vele,szelephézagokra figyelni kell,ha elmásznak rugdoshatod nem fog indulni, én 30 óránként állítom és ellenőrzöm őket,röviden ennyi.