Szia köszönöm a választ. Hát így nem akarnék belenyúlni magába a teleszkóp felépítésébe, maximum az olajjal szeretnék variálni.
Azt gondoltam hogy a súlyomhoz kell ez a vastagabb olaj de akkor lehet elég lett volna egy 5w is.
Majd tavasszal kiderül ha nem lesz jó akkor kap finomabb olajat. csak ez a nitrogénnel való töltögetés a macerás.
Ha simán levegővel töltöm fel nagyon sokat fog változni a beállítás a hőmérséklet változásra?
Szia. Szerintem sok az a 10 es. Amikor finoman kellene mozognia ,akkor is lomha . Ezért túl merev érzete van. A Gyári olajok. kayaba, showa is kb 2,5 w -s. Ha úgy érzed inkább tegyetek bele vastagabb, lamellát. PL. Ha a 0,2 es lamellát kicseréled 0,3 vastagra, az már 2x erősebb lemez.
sziasztok
Hátsótelóba hány w-s olajat szoktatok használni?
Én most 10w-st raktam bele és 11bárra nitrogénnel feltöltve.
Felöltözve olyan 100kg vagyok.
Olajcsere után most sokkal erősebben csillapít. Nem tudom hogy a hideg miatt az olaj besűrűsödött volna vagy elég lett volna a 5 vagy 7.5w-s olaj is.
Köszönöm.
Kellemes ünnepeket!
Üdv.
Tolnán van egy bowden készítő, az eredetit le tudják másolni. Vagy legrosszabb esetben bicikli boltban veszel méterre bowdent és házat illetve kos csavaros pöcköt a végére, nagyjábol 250forint egy olyan pocok, bowden ossesen 700korul metere. De ha bowdeneshez viszed ott adsz egy ezrest pluszba és megcsinálják par oran belul.
Szia, sajnos a prox nem az igazi, pedig árát és a nevét tekintve jónak kéne lennie.. Nekem hosszú volt, végül egy kis barkács megoldotta. Venhill, Tmv ilyesmik jók lehetnek.
Gázbowdent cserélnék egy YZ450F 2006-os krosszon. Egy Prox bowdent rendeltem, de nem tudom vele úgy összerakni hogy ne szoruljon. Cikkszámok alapján stimmelnie kellene. Hosszakat lemértem, azokban nincs különbség. Maga ugyan a bowden hosszabb, de a köpenyenkívüli hosszak stimmelnek. Járt már valaki így? Mert azért egy bowdent kicserélni nem egy agysebészet.
Nincs véletlen valakinek bontott váltó fogaskerekei 97-es YZ250-hez. Elszállt az egyest kapcsoló két fogaskerekem. Vagy esetleg nem tudnátok segíteni honnan tudnám beszerezni?
Sziasztok ilyet keresnék. http://www.ebay.co.uk/itm/Byka...
De itthon sehol nem találok.
Esetleg valaki nem tudja itthon hol lehet beszerezni.
Köszönöm.
Azt gondoltam hogy a súlyomhoz kell ez a vastagabb olaj de akkor lehet elég lett volna egy 5w is.
Majd tavasszal kiderül ha nem lesz jó akkor kap finomabb olajat. csak ez a nitrogénnel való töltögetés a macerás.
Ha simán levegővel töltöm fel nagyon sokat fog változni a beállítás a hőmérséklet változásra?