Sziasztok !
Nekem még nem volt Yamaha krossz motorom így lenne pár kérdésem. Van esetleg a yz250f-essnek valami gyenge pontja vagy gyárilag valami hibája ?
Üdv:János
Egy 2001-es Yz 426F- et vásároltam 450-es hengert tett rá az előző tulaj. Két évet állt a motor és a karburátor teljesen el volt dugulva. A problémám az volt, hogy csak szivatóval volt alapjárata és nem vette a gázreakciót. Darabokra szedtem kitakarítottam, ultrahanggal is. Utána csak lejtőn tudtam beindítani és nem volt alapjárat. Most beállítottam a Service Manuálban leírtak alapján az úszó szintet. Most rúgásra nem indul, tolni még nem próbáltam. Van elképzelésetek, hogy mit kellene még csinálnom a motorral, hogy élvezhessem a társaságát? köszönöm a Segítségeteket!
További alkatrészek tudunk biztosítani más típusú cross gyártmányokhoz ( Aprilia, Gas-Gas, Honda, Husaberg, Husqvarna, Kawasaki, Ktm, Suzuki, Tm, Yamaha) és Quad, Atv, Utv gyártmányokhoz ( Arctic cat, Can-am, Honda, Kawasaki, Polaris, Suzuki, Yamaha)
Mivel nagyon sok típus található egy gyártón belül a beazonosításhoz kell a gyártmány, pontos típus az alkatrész pontos beazonosításához
Tehát Önnek Csak Annyi A Dolga, Hogy Az Adatokat bediktálja vagy elküldi hogy mihez és milyen alkatrészt keres És MI Rövid Időn Belül Megmondjuk Kapható-E Az Adott Típushoz És Hogy Milyen Áron Tudjuk Önnek Kínálni A Keresett Terméket.
Ha kérdése lenne érdeklődjön nyugodtan az elérhetőségen
Sziasztok, van egy új vastag matrica szettem yzr426 -hoz (400 hoz is jó) 10e ért válnék meg tőle. nem a gagyi házilag nyomtatott!!! http://www.kepesmotor.hu/matri...
Sziasztok
Ismerősöm vett egy 2000 évjáratú yz125öst
A probléma az hogy a hátsó villán van egy hajszál repedés amit nem vettek észre
A képen bejelöltem kb hol van, belefut egészen a hegesztésbe is.
A kérdés az hogy más találkozott e már ilyennel vagy várható e hogy elfogtörni belétható időn belül?
A villa felső részén van menet irányszerint jobb oldalon.
Lehet bele tenni, de sokkal nagyobb lesz az esélye annak hogy utoléri a dugó, mivel lassabban fog visszamenni a fészekbe, mert nehezebb. A kopás meg gyorsabb lesz, elvileg abban is titán a szelepfészek...
Sziasztok. Olyan kerdesem lenne hogy adott egy yz 426f eppen valto csere elott allok viszont nem talalunk a blokkon sorozatszamot csak annyit h 426ccm viszont a vazszam alapjan Vin kod kereso 400-asnak irja. Honnan tudnam beazonisitani hogy tuti 426 e esetleg vagy 400 ?? Elore is koszonom a segitseget.
Sziasztok
Igaz nem ide vonatkozik meg nem is a yamaha márkához de hátha valaki tud segíteni.
Egyik barátom vett egy Tm 250 4t 2006 és egyszerűen alkatrészt szerezni hozzá kisebb kutató ekszpedíció.
A parilla forgalmazott hozzá alkatrészt csillagászati árakon de mivel most a nav becsukta kapuit így az is kiesett.
Esetleg valaki nem tud ebben segíteni hol lehet hozzá beszerezni alkatrészeket? Dugattyú az van hozzá a motoros webáruháznál de semmi más.
Köszönöm!
Nekem még nem volt Yamaha krossz motorom így lenne pár kérdésem. Van esetleg a yz250f-essnek valami gyenge pontja vagy gyárilag valami hibája ?
Üdv:János