Nem tudom, mennyire ráz a tiéd, de épp most javítottam a slendrián taljánok után a villanyt egy ilyenen (ez is 32 ezer körül futott) és nem kívántam meg. Volt 650-es egyhengeres Suzukim, de az nem rázott ennyire, igaz, abban jóval nagyobb kiegyenlítő súly van.
Amennyire én tudom az XT blokk eleve elég rázós, nekem főleg 3000-5000 közt kellemetlen.
olyan érzés mintha be lenne állva középre? mintha ott lenne a "helye"
tesztnek:
az alsó kosarat fordítsd balra 90 fokot a felsőt jobbra 90 fokot, ha megszűnik az érzés akkor túl sokat mentél egyenesen és beverődött
eddig csak sportgépeknél láttam ilyen hibát
a forgatáshoz szét se kell szedni szinte semmit csak kitekered a csavart és kicsit kiengeded a villát hogy meglegyen az alső csapágy kosara
már ha kúpgörgős, ha golyós akkor ugyanúgy 90fokokba a közepét fordítsd el
meg szokott javulni, de érdemes kicserélni szezon végén,
Sziasztok! Adott egy 2008 as xt660x. Olyan kérdésem lenne hogy mitől érzem azt kanyarokban, hogy nagyon merev a motor? Nehezen kormányozható kis tempónál is! Hirtelen meg indul a kormány utánna már jó, de így elég veszélyesnek érzem a motort.
Sziasztok xt 660 x 2008 , tudna valaki valami jó orvoslást mondani a tipushibájára ( engem is utólért) - a jobb oldali főtengely anya állandó meglazulására?.... sok helyen olvastam (külföldi yt videok, stb) azt javasolták hogy húzzam meg 100 nmrel, és menetrögzítőzzem be... ez megtörtént, loctite... nem tudom hanyas de elvileg a legerősebb ragasztóval jó is volt pár száz km-ig, de aztán megint meglazult ( kezd csörögni) ti nem találkoztatok még ezzel a problémával ? mit csináljak vele, hogy ne lazuljon meg ?
Hy..
Olajcseréről érdeklődnék...
2003 xt 600 e
eddig alig hallottam 132 féle verziót... a full szintetic től a full ásványiig...
Ki mit és hogy vált be...
válaszokat előre is
köszönöm
Sziasztok !
2007-es (tehát lambdás) 660R-hez keresek O2 optimalizálót.Kis hazánkban nem találtam sehol,végignézve a weblapok kínálatát.Ha esetleg valaki tudja,hol kaphatnék kérném írjon.Külföldi oldalon láttam,de az nekem macerás.
Yamaha Xt 600e első,hátsó lánckerék jó állapotban eladó! Első 15fogas,hátsó 45! 06203302748 ha esetleg valakit érdekelne,tudom ez 660fórum :) de külön nem látok 600as fórumot :)
Sziasztok
Mennyire lehet nehéz az élet 170 centivel egy xt660 tenere nyergében? Nagyon tetszik de a közelben eladó sem nagyon van, Tapolcán Veszprém megyében nincs valakinek ilyen gépe? Egy ülés próba sokat segítene hogy el kell e engedjem a típust
Köszi
Sziasztok!
Holnap megyunk baratommal egy yamaha mt03-at nezni(2011-es). Azert irtam ide, mert ha jol tudom ugyan az a blokk van mindkettobe es sajnos kulon forum nincs. Miket erdemes a blokkon megnezni, az alapokon kivul?
Elvileg 8000 km van benne, ezt vhogy tudom ellenorizni a helyszinen?
ezeket csak érdekességképp teszem ide