Szervusztok. Lehet , hogy már egyszer írtam de nem találom ezért még egyszer leírom. Keresek yamaha xt 600e 1996-98 tipusú motoromhoz BAL oldali tank idomot. Nem baj ha sérűlt , hiányos és a szine sem számít. Válaszotokat előre is köszönöm ! Nagyapa
Unokatesómnak r-es van és mikor ráült az x-sre majdnem lement a kanyarba.....
Nehezebb volt dönteni ugye a szélesebb gumi miatt.
r-eseket könnyebb libegtetni jobbra balra mert hamarabb dől keskenyebb és ugye hosszabb is az első teló.
Sztem teljesen felesleges az R-t X-re átvariálni mert anyagilag nem éri meg.
Adja el vegyen egy x-est. De ki-ki válogatja a maga dolgait.
Ehez a mocihoz, van supermoto szett is, lehet külön eladná. http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Én is gondolkodtam, hogy kiprobálom supermoto kerekekkel, de rájöttem, hogy felesleges pénzkidobás lenne. mert nem döntögetem a földig a motort, endúró kerekekkel is elég jól lehet döntögetni. és legalább bármikor lehajthatok az aszfaltról.
Sziasztok, van egy R-es 660-as XT-m, és arra gondoltam, hogy átalakítom X-esre tudtok erre valami módot, azon kívül, hogy keresgélek első villa, első kerék fékkel mindennel együtt + hátsó kerék után? Ez elég húzós is árban, és nagyon nehezen lehet találni ilyesmit használtan. Válaszotokat előre is köszi ! :)
Yamaha xt 500 3ws (1990-1994)
Blokk alkatrészek eladók
Csak kizárolag blokkalkatrészek vannak
Valamint gyujtás alló és forgó rész.
Erdeklödni itt vagy telefonon
30 5129874
Szia.
ezen a képen láthatod, jobb oldalt alul, be is karikáztam.
elvileg akkor van gyári beállításon, ha betekered teljesen a csavart, és 2.5 fordulatot kifele tekersz.
remélem tudtam segíteni
Mert ezeknél elég macerás olajcserénél ellenőrizni a szinet, mert ilyenkor ha járatod 5percig más lesz a szint, mintha motoroznál egy 15percet. Én bele öntöm a 2,8litert és kész, le légtelenítem utána megyek vele egy nagyobb kört, és akkor ellenörzöm.
gondolom azt tudod, hogy úgy kell ellenőrizni a szintet, mikor megállsz a motorral sík talajon, alapjáraton még ketyeg egy 10 másod percig leállítod, és már egyből ellenörzöd a szintet.
Üdv! Van egy kis gondom.Tudnátok segíteni? XT 600 szépen megy kipörög ahogy kell (légszűrő nélkül). Miáncs felteszem a légszűrőt (elég csak a légszűrő házat). Akkor nemforog ki és fulladozik. Változtatni kéne a benzin levegő arányon? Hol tudom ezt álítani? Aki tud az segítsen légyszives. Köszönöm előre.
Nem egy szokványos dolog, de attól előfordulhat... esetleg nem lehetne pl fémragasztóval megcsinálni? A Loctite-nak nagyon profi fémtöltésű ipari ragasztói vannak már... ha nagyon nem kapsz ilyen olajszűrő fedelet én még megpróbálnám azt is.. nem egy kimondott teherviselő az említett dekli, akár működhet is....
Még az ebay-en sem találtam.
XT660R motorblokk alkatrészek eladók! Kérdezz-felelek H-P 09:00-19:00-ig itt: 06705257521
Nehezebb volt dönteni ugye a szélesebb gumi miatt.
r-eseket könnyebb libegtetni jobbra balra mert hamarabb dől keskenyebb és ugye hosszabb is az első teló.
Sztem teljesen felesleges az R-t X-re átvariálni mert anyagilag nem éri meg.
Adja el vegyen egy x-est. De ki-ki válogatja a maga dolgait.
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Én is gondolkodtam, hogy kiprobálom supermoto kerekekkel, de rájöttem, hogy felesleges pénzkidobás lenne. mert nem döntögetem a földig a motort, endúró kerekekkel is elég jól lehet döntögetni. és legalább bármikor lehajthatok az aszfaltról.
Avezertengely meg a hengerfej ,himbák jó
Kumpung is jó fötengely is
30 5129874
Blokk alkatrészek eladók
Csak kizárolag blokkalkatrészek vannak
Valamint gyujtás alló és forgó rész.
Erdeklödni itt vagy telefonon
30 5129874
06 20 3911529
ezen a képen láthatod, jobb oldalt alul, be is karikáztam.
elvileg akkor van gyári beállításon, ha betekered teljesen a csavart, és 2.5 fordulatot kifele tekersz.
remélem tudtam segíteni
gondolom azt tudod, hogy úgy kell ellenőrizni a szintet, mikor megállsz a motorral sík talajon, alapjáraton még ketyeg egy 10 másod percig leállítod, és már egyből ellenörzöd a szintet.