A túlmelegedésre tippelek én is, de amikor a motort megvettem, nem volt elszíneződve az első henger könyök csöve, pár száz kilométer után színeződött el , pedig elég " nyugisan " közlekedek , nem ölöm a gépet, talán pár alkalommal karcoltam meg a 130-140 -et próbaképpen.
A karbi beállításhoz valszeg köze van, ehhez nem értek. De nekem már sikerült vörös izzásig hevíteni a könyököt álló helyben fél gázon.
Szerintem nem feltétlenül kell meggyilkolni hozzá a gépet.
Nagyon szívesen!
Csak nem tudom hogyan csináljam. Mivel nekem nincs klasszikus előre tolt lábtartóm. Csak a bukó csőre van téve egy lehajtható plusz lábtartó.
Megtennéd, hogy az előretolt lábtartóról küldesz fotókat, közelebbről? A kialakítás, felszerelés érdekel!
Ide is jó, csak nehogy valaki belekössön.
Vagy ide: kordaz@indamail.hu
Szia
Mivel nem vagyok szakember, így én csak azt tudom mondani, amit nekem írtak erről amikor a motor vásárlás előtt álltam.
A kipu elszíneződésénél arra lehet következtetni, hogy párszor rendesen meg lett hajtva a gép. Ugyan is, a nagy hőterhelés okozza.
Annak idején én is néztem egy ilyen színes kipufogó könyékkel rendelkező virgácsot, de a gazdája azt mondta, hogy attól volt, hogy álló helyzetben melegítette, és elfeledkezett róla. Hittem is meg nem is.
Aztán tovább beszélgettünk, s megdicsértem a motort, hogy milyen szépen csillognak a króm felületek. Erre elmondta, hogy a fia érdeme, mert az ifjú titán is szokta használni a mocit, és időnként ő is takarítja le. No ekkor arra következtettem, hogy valószínűleg a suhanc hajthatta túl a gépet. S attól színes a kipufogó.
De ha netán más oka is lehet, akkor azt a többiek, aki tőlem jobban ért hozzá, úgy is hamarosan megírja neked.
Sziasztok ! A kipufogó elszíneződésének mi az oka ? Hallottam már helytelen szelep beállításról, túlmelegedésről , rossz benzin-levegő arányról . Mi a véleményetek ?
Egyébként akiket az elejétől fogva értékeltem itt azok most is halgatnak.Veszik az esetleges tanácsot kritikát,nem kötnek belém nem személyeskednek tehát nincs miért problémáznom velük.Csak az a pár hiperaktív izgága arc nem bírja és sajnos új arcokat is magukkal rántanak.
A sértő személyeskedő megjegyzéseket mindíg ti kezdtétek én csak folytattam.Így volt ez a te esetedben is.Kéne gyakorolni egy kis önkritikát néha csak sajnos ez soha sem ment a magyarnak veszített is eleget és még most is veszít.
A kutyát nem érdekli,hogy te mit igényelsz de látom most sem hagytad ki az önfényezést a felsőoktatással .Mindíg be dood meg,hogy merre nyaraltál azt is.Ez olyan celebes.Egyébbként az oktatás szinvonala kezd nagyon LÚZER lenni és ez többnyire nektek köszönhető.
De én is kíváncsi vagyok az okára.