Hali! Meg tudom kérdezni mennyibe adja az ember,van e rajta műszaki stb. Az elejébe mító fordított teló van 320-as tárcsával és a saját kereke. De meg van a saját futómüve is!
tényleg nincs róla fotó, nem hoztam még haza ilyen hidegben. majd valamikor lesz, de egyébként átlagos 3XV. Lesz mit csinálni rajta, mint ahogy azt Zsolti guru említette. De majd segít benne. ugye?
Nem a szó-szoros értelmében de rengeteg a km ,és én már hallottam a hangján ,amikor voltam megnézni enyémnek régen ugyanilyen hangja volt mielőtt megállt!És jobb leellenőrizni mint ,hogy nagyobb kár legyen belőle!Nem rossz a motor ,nicasilosak a hengerei ennyit megért csak le kell ellenőrizni!
Igen a tűgörgö nem téma.Cserélhetö.A csap,na itt már gondolkodhat az ember.Na de azt se anya szülte.Valahogy meg lehet oldani.Az igazi gond a 3ma-s fötengövel a középen lévö fogaskerék és mellette a 2 csapágy mert ha azok megmennek akkor
Nem a görgő kicserélése a problematikus, hanem a csapé.
Görgő cserélésekor mindenképpen illene a csapot is cserélni, és pont az ami ebben nem csak egy tengelyszerű olcsó alkatrészt jelent.
Kijártam neked az utat! De rögtön szedd szét mert a főtengely szét fog esni benne! Majd küld már át a számodat mert a régi motoroddal kapcsolatban ,akarok kérdezni! jakabracing@gmail.com
Amit most vettél legalizáld a papírjait mert ez is elveszik a süllyesztőbe ha nem írod át!
tényleg nincs róla fotó, nem hoztam még haza ilyen hidegben. majd valamikor lesz, de egyébként átlagos 3XV. Lesz mit csinálni rajta, mint ahogy azt Zsolti guru említette. De majd segít benne. ugye?
mennyibe adják, nem tudod?
Aztán mi az ára ,Attis régebben olyat keresett!
a számom: harminc-27nyolc-033hét
Görgő cserélésekor mindenképpen illene a csapot is cserélni, és pont az ami ebben nem csak egy tengelyszerű olcsó alkatrészt jelent.
Amit most vettél legalizáld a papírjait mert ez is elveszik a süllyesztőbe ha nem írod át!
Hanem hol ,és milyen színű?
Rakj fel képeket melyiket vetted meg!
immáron ismét tzr tulaj vagyok... évek múltán.
örülök, mint majom az epres banánnak
ezen úgy láttszik