Sziasztok!
Én még új vagyok és arra szeretnék választ kapni ha valaki tudna segiteni,hogy nekem van egy yamaha tzr 250 1kt 1986-os mocim egy igazi ékszer de a papirjára 20kw-van irva az ugye 27le.De mentem már 30le körülivel is de az ennyém jobban megy de komolyan.Mert azt is halotm már,hogy 50le körülüiek.De ha tudnátok válaszotokal segiteni meg köszönöm!
Najó de ha nekem csak blokk kell nem komplett motor
Azért meg sajnálnék annyit kiadni
Majd várok hátha vlaki jelentkezik, v én találok..125-ös blokkot is imént vitték el, egy gondal kevesebb
elkelt a 350! be se kellet indítani! BONTÁSRA VITTÉK!
alkudni nem is akartak !
Az Af es szám tényleg jó dolog japó belpiacos gépeknél az van mert ott csak típuskód van!
V2 es tzr blokkban sincs szám gyárilag! nekem is af es volt!
Én még új vagyok és arra szeretnék választ kapni ha valaki tudna segiteni,hogy nekem van egy yamaha tzr 250 1kt 1986-os mocim egy igazi ékszer de a papirjára 20kw-van irva az ugye 27le.De mentem már 30le körülivel is de az ennyém jobban megy de komolyan.Mert azt is halotm már,hogy 50le körülüiek.De ha tudnátok válaszotokal segiteni meg köszönöm!
Takarítom a padlást.
Ha érdekel titeket ;)
TZR 250 első felni gumistól 10e
20/3745144
Azért meg sajnálnék annyit kiadni
Majd várok hátha vlaki jelentkezik, v én találok..125-ös blokkot is imént vitték el, egy gondal kevesebb
Vagyis egyáltalán talál ni
Ha vlaki tud írjon 250-350cm3-ig bármi érdekel!
Bár én csak odaviszem perkálok aztán jövök visszavele, nem fogják nézni a motorszámot
elkelt a 350! be se kellet indítani! BONTÁSRA VITTÉK!
alkudni nem is akartak !
Az Af es szám tényleg jó dolog japó belpiacos gépeknél az van mert ott csak típuskód van!
V2 es tzr blokkban sincs szám gyárilag! nekem is af es volt!
Am sztem több 40le-nél, az yz-m 50le és egyhengeres 250-es.