Üdv
Ki mekkora távot nyomott le eddig a mocival? Úgy értem egyszerre mint túra. Lesz most debrecenben a Yamaha Máthénak egy túra 390km. és arra kéne elmenni. 60-80km enként megállás van. Az éérdekelne szerintetek vállalható e ha eddig nem volt gond a mocival?
Sziasztok!Nekem van egy 250tzr 1kt 86-os tömitö szetet szeretnék vásárolni hozá és ahoz szeretnék segitséget kérni,hogy hol lehet hozá venni vegy ha valakinek van eladó meg veném.
Hello sziasztok!Valaki tudna nekem segiteni.Yamha tzr 250 1kt 1986-os motoromhoz szeretnék vásárolni jobb oldali indeksz burát vagy minda kettöt.A be épitetröl van szó de gondolom vágjátok!H valaki tud segiteni e-amilben várom a segitségeket.Elöre is köszönöm!E-amil ciím:hilogic@citromail.hu
Sziasztok
megmaradt a 3XV m után egy főtengely meg két jó hajtókar
meg a főtengelyen van két rossz elszálltak az alsó csapok
ha valakit érdekelne akkor írjon ide vagy 30 512 9874
Mivel soha az életben nem volt olyan, hogy legálisan 50-es papírral közlekedj egy 125-ös vagy nagyobb motorral ezért olyan ember sincs aki ilyenekkel foglalkozik.
Én segitséget kértem nem fikázoválaszokat bumko faszok!Arra vpltam kiváncsi,hogy valakinrk van-e olyan ismeröse aki ilyenel is foglalkozik!Ha valaki tudna segiteni azt ténnyleg meg köszöném!
Köszönöm a választ!Azért gondolom,hogy nem 27le mert 207km/h menntem velle és nem hiszem,hogy téves mert kvarc kilométer órával lett bemérve.Ténnyleg jó gép motorikusan mint esztétikailag!
Elérhetőség: nagyzolcsi@gmail.com