ami érdekelne! fejidom ha van rajta plexi! oldalidom fekete gyári matricával! vagy gyári matrica vagy jo utánzat! km ora spirál! pover osszekötö! pover tengely!termosztat! stb! minden érdekel ami gyári!
Szivócsonk és henger nincsmár Ami vanmég:Balos powerszelepem ,kuplungom,deklik,váz futóművekkel,fejidom,baloldali ülésidom,üzatank... .De ide irkáljunk ! http://www.sportmotor.hu/motor...
sziasztok! nekem van egy tdr 250 em! a blokk teljesen felujitva ill már azota mentem 3000 kmt! az a kérdém lenne h ha a két henger közé benézek elölröl akkor mit látok? van valakinek robbantott ábrája? mert amit látok az rezeg mozog amikor jár a motor! annak köze van a pover müködéshez? mert mintha késne picit! eddig 6000 töl elkezdett huzni aztán 8000 töl mégjobban! most 6500 6700 körül kezd huzni és a 8000 fordulatnál már alig érezni! remélem vágja valaki mi a tünet! elöre is köszi! ja és ha van valakinek tdr 250 cucc bármi érdekel!
Helló!
Szeretnék pár dolgot viszont akkor érdeklődni tőled, mivel az én gépem 1986-os évjáratú! És nem biztos hogy minden jó lenne!
megnéznéd a tőcsavar távolságokat a hengernél, és a power bele megy-e a másik hengerbe és normálisan működtetetően összerakható e?
mert megnézném hogy egyeznek a hengerméretek!
Ha minden passzol akkor megmondom a címet és küld az egészet!
Üdv Tamás
Szeretnék pár dolgot viszont akkor érdeklődni tőled, mivel az én gépem 1986-os évjáratú! És nem biztos hogy minden jó lenne!
megnéznéd a tőcsavar távolságokat a hengernél, és a power bele megy-e a másik hengerbe és normálisan működtetetően összerakható e?
mert megnézném hogy egyeznek a hengerméretek!
Ha minden passzol akkor megmondom a címet és küld az egészet!
Üdv Tamás