Na így néz ki a technika. Nem mintha dicsekedni szeretnék vele. Szerintetek az a pár liter olaj ami alatta van az mennyire aggasztó? Nagyon szét lehet hajtva?
A piros tudom hogy nem gyári, de nekem a gyári is tetszik, csak megmutattam nektek.
Maga a moci nem drága, lepusztult akár már 120ér is van jobbak 3-4-5 körül, sajna a behozatal sok.
Alkatrész meg van hozzá bőven, ezt a blokkot én láttam már gokartban oldalkocsismotorban, croosmociban(ilyen hegyre mászós nem tudom mi a neve, aminek hosszú a hátsó lengőkarja), meg még sok helyen, amcsiknál láttam 20ért komplett blokkot(csak el kell érte menni ).
De nem a pénz a lényeg akkor nem mociznék.
Nekem kell egy ilyen és addig gyűjtök amig meg nem lesz rá a pénz.
akko jo van akko. nekem sem tetszik az a gt. Az ráadásul MZ lekoppintotta kicsiben. De nekem sem tetszett a 250 2T amég nem vezettem egyet most nyáron.
120ért még megvan minden csak egy trágyadomb.
www.youtube.com/results?search...
Amaerikában láttam 120ért de van angliában is de mint mondtam az lepusztult.
Maga a moci nem drága, lepusztult akár már 120ér is van jobbak 3-4-5 körül, sajna a behozatal sok.
Alkatrész meg van hozzá bőven, ezt a blokkot én láttam már gokartban oldalkocsismotorban, croosmociban(ilyen hegyre mászós nem tudom mi a neve, aminek hosszú a hátsó lengőkarja), meg még sok helyen, amcsiknál láttam 20ért komplett blokkot(csak el kell érte menni ).
De nem a pénz a lényeg akkor nem mociznék.
Nekem kell egy ilyen és addig gyűjtök amig meg nem lesz rá a pénz.
www.vdani666.extra.hu/vide o/gt...
www.vdani666.extra.hu/video/gt...