konkrétan egy sorba vannaka vissza jelző lámpák és az egyik egy üzemanayg hiányt jelző lenne ,de látom ez csak beleletttéve de sosem használták ennél a típusnál...kár
hell!
tudna valaki segíteni yamaha tdr 125 ösön még régebbi típuson hol találom az üzemanyag szintmérő jel- adóját?ugyanis nekem a vizza jelző lempa helyén csak levan dugózva ilyen áljazattal ugyan ugy mint a jobbos helyzet jelző helye is,ja és telósimeringet cserélt már valaki ilyen gépen kb mennyibe kerül egy db?ja és lehet hülye kérdés de mi a szar az a kis tartály a szívocsonk tetején?
egyenlőre ennyi:Dmindenki nek jó időt és széles utat!
Marnold! Az lehetséges ,hogy 1-2 hónapja rólad olvastam az eggyik motoros ujságban ? Az volt a rovat cime,hogy miért ezt a motort választottad? vagy valami ilyesmi...
Hello,sziasztok! Nekem egy YAMAHA DT 80 LC2-es motorom van és most szeretnék venni egy TDR 125-öt ! és azért irok hogy mi a véleményetek a tdr-röl ?! Megbizható -e? Könnyen lehet szerezni alkatrész hozzá? stb. stb. Irjatok köszönöm szépen.
a választ előre is köszönöm
tudna valaki segíteni yamaha tdr 125 ösön még régebbi típuson hol találom az üzemanyag szintmérő jel- adóját?ugyanis nekem a vizza jelző lempa helyén csak levan dugózva ilyen áljazattal ugyan ugy mint a jobbos helyzet jelző helye is,ja és telósimeringet cserélt már valaki ilyen gépen kb mennyibe kerül egy db?ja és lehet hülye kérdés de mi a szar az a kis tartály a szívocsonk tetején?
egyenlőre ennyi:Dmindenki nek jó időt és széles utat!
06-20-577-45-16