Szabó úr kérem!megjött Attitól a hengerfej.az egyik égéstér nem makulátlan,valami járkálhatott benne egy ideig,kell rajta igazitani hogy makulátlan legyen.cserélhetünk igy is vagy ráfizetek esetleg vagy hogy legyen?ha megy a csere irj már légyszi hova küldjem.kösz dio
Üdv Lacibá!hát ez csak anyaggyüjtés egyelőre,egy másik projekthez.érdemben még semmi készülődésre nem volt lehetőségem de még van idő.rosszul mondom sportorvoshoz már bejelentkeztem
Szabó ur kérem,ha áll még a csere,beneveznék a 250-es hengerfejre.Cagiva mestertől kapok egyet de az 350-é,ha elcsereberéljük nem kell betéteznem.üdv Dio
MEGHÍVÓ !
Február 12-én vasárnap 14 órakor nagy megemlékezés lesz a Thököly út Róna utca sarkán, ahol 9-én lett felavatva Kesjár Csaba emléktáblája.
Emlékezzünk Kesjár Csabára, Drapál Jánosra, Böröczky Pepire, Ferjáncz Attilára és az összes többi immáron égi versenyzőre.
Mindenkit szeretettel várunk egy meghitt összejövetelre.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
+16
Tetszik
Tetszik
Imádom
Vicces
Hűha
Szomorú
Dühítő
HozzászólásMegosztom
45 Jozef Szabo, Robert Csanádi és további 43 ember
21 megosztás
Julia Balogh Koszonom a meg hivast ottleszek.
Tetszik · Válasz · 2 órája
Ha maga is eladja tényleg lefogy a régi yamahás ypvs keménymag. Ottó, Pető is eladta én is eladtam háromból egyet, Jászi is árulja. Levegősök is megfogytak, Gabo, Marmoly, Dio...Már jönnek az új srácok. Egyébként teljesen korrekt áron hírdeti. Aki sokalja vegyen mz kupás mz- 400 - é vagy vegyen utcai 20 lovas pléhuszat 1 milláé
üdv vannak ilyen kipuffantóim 60-mm a külső max hossz 296 a belső meg amilyenre kéred .. akár tágulós is
ha magad akarod akkor meg vannak kompozit csöveim is .. 70 gr-tól 100 ig
fényes és matt is
Február 12-én vasárnap 14 órakor nagy megemlékezés lesz a Thököly út Róna utca sarkán, ahol 9-én lett felavatva Kesjár Csaba emléktáblája.
Emlékezzünk Kesjár Csabára, Drapál Jánosra, Böröczky Pepire, Ferjáncz Attilára és az összes többi immáron égi versenyzőre.
Mindenkit szeretettel várunk egy meghitt összejövetelre.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
Robert Csanádi fényképe.
+16
Tetszik
Tetszik
Imádom
Vicces
Hűha
Szomorú
Dühítő
HozzászólásMegosztom
45 Jozef Szabo, Robert Csanádi és további 43 ember
21 megosztás
Julia Balogh Koszonom a meg hivast ottleszek.
Tetszik · Válasz · 2 órája
ha magad akarod akkor meg vannak kompozit csöveim is .. 70 gr-tól 100 ig
fényes és matt is