az ottónak volt cbr 600f4-e, nekem meg belpiacos rgv-ém. elmentünk e-ringre. elsőre én mentem elől,nem előzött meg,bár én úgy éreztem sokkal gyorsabb.kiálltunk és megbeszéltük,h milyen kúrva jók vagyunk . a második bemenetre ő ment elől,akkor nagyon kellett kapaszkodnom,h tudjam tartani
...aztán összeszedtük a sóderból az rgv-t .
MEGÓVHATÓ!Feltételes mód.A műszaki szab.alapján megóvható.De szerintem senki nem óvna.
Úgyhogy jöhetsz nyugodtan Laci.Színfolt lenne egy Moríni.Egyébként jövőre lehet,hogy én is az RD-vel indulok az R6 helyett,ha el tudom adni.Nem hagyott bennem maradandó nyomot.
Egyik sem indul.Nem is lenne partiba egy r6-al.Ha meg igen,akkor megóvható lenne a műszaki kiírás alapján.Mármint az amelyiknek nem gyári a váz és motorblokk párosítása.
Kedveskéim Sponzorom és managerem Tóth Armagedron Béla tipus váltás miatt ( kawa GPZ 550 Mad Max ) eladja a szépséges és villámgyors ex én RD 200 tipusú rajtkész mociját. Iá. 320 000 Forint. 0670 4433141
Ez még az YT600-ba sem jó.Váznak és motornak gyárilag összetertozónak kell lenni.Ezért álltam meg tavaly a Yamitó építésével.De idén befejezem.Bulinak jó lesz.
jó kérdés talán hogy ne unatkozzam,meg legyen a sok vas mellet 1 másik is a bánat tudja minek 450 vizes membrános versenyhegeres blokk?
Mert legyen hogy mi lessz a sorsa? De lessz elöb utobb összeütök 1 4hengeres blokkot is idöm van.
,
...aztán összeszedtük a sóderból az rgv-t .
Úgyhogy jöhetsz nyugodtan Laci.Színfolt lenne egy Moríni.Egyébként jövőre lehet,hogy én is az RD-vel indulok az R6 helyett,ha el tudom adni.Nem hagyott bennem maradandó nyomot.
Rd 250/350 ypvs servomotort keresek.
Ha van eladó hivj!
06303771181
Köszönöm
Mert legyen hogy mi lessz a sorsa? De lessz elöb utobb összeütök 1 4hengeres blokkot is idöm van.
,
ez csak yt 600-ba jó,ott meg lehet menni r6-tal.
mi értelme ennek?