huuuuuuuu jó kis kumite.nem tudom a másik is yamaha-e mert akkor teljesen más áttételen vannak,viszont mindenhonnan visszajön ujra a fickó,volt egy pár necces helyzet mégse hisztizett egyik se
sziasztok lenne egy kérdsem mégpedig hogy rd80 lc2-es motorommal milyen tupusú és méretű karburátor kompatibilis mindenféle kókányolás nélkül hogy a külön olajzás is megmaradjon a válaszokat előre is köszönöm
Azt csak a hecc kedvéért írtam,hogy a P20-ról koppintották a Yamahát! A nullszériásba a Japánok kötöttek bele és utána cserélték le a dobozolt vázat és a Yamaha sárvédőt.
Látom sikerült felkelteni az érdeklődéseket ! Az Ottót elengedem mert már ismerem a stílusát ! Nem jó ha valaki azt hiszi,hogy csak Ő van a pályán. Neked is volt már hasonló alakításod ! Tudnák még másokat is említeni ! Az lenne a lényeg,hogy versenyezni ésszel kell,nem ész nélkül. Ez nincs mindenkinél így. A Moto GP ben is vannak lekörözöttek.Lehet,hogy aki itt nagymenő ott több kört is kapna és nem esne jól neki ha őt is semminek néznék.Szóval mindenkinek el kellene ezen gondolkodni !
Ezért az Ottó beszólásé bosszút kell állni! Ha véletlenül lekőrözné magát, jó tartsa fel főleg ha mögötte jövök a többit intézem én Taktikát átbszéljük a ringen
Ez tényleg igaz? Hallottam már valahol pannonia Yamaha koppintás dolgot....úgy tudtam a csepeli kisérletiben koppintották a yamiról a pannoniát. Meg a 125 csepelt is. Érdekes sztori akárhogy is volt...
Sanyi ! A Yamahát a P 20-ról koppintották a Japánok,tehát ne csodálkozz ! Az Ölbei Zsolti meg a Drapál utóda ! Nekem meg sokat kellet mászni,hogy felrakjam a kupákat ! A képeken nincs mind rajta.
Itt nagyobb a kihalás mint a classicban Eu ringre szedjétek mán legalább össze magatokat,mert már nehezen viselem a kupák hazavitelének a terhét Meg az Ölbi a plé 20-al rendesen ossza a népet,amihez yamakások nem vagyunk hozzá szokva...na. Még szerencse, hogy legalább nehezítjük a dolgát az Ottó val meg a Matyival....
http://youtu.be/LyQs2QIbvVo
http://youtu.be/izmJOD0-v7Y
Érdkes látvány még a hátsó fékpedál is...tiszta P20