Sziasztok
A képen látható patentja ha van valakinek vagy ha tudja hol lehet beszerezni kérem jelezze. Köszönöm.
A csillagfejűből 4 db , a sima patintosbol 6db -ra lenne szükségem.
Szevasztok!Kérdésem lenne 2000-es r6-at kapcsolatban.Gumizás előtt álok,a hátsó gyári méret 180/55 R17,kaptam piszok olcsón egy 170/60 R17 Bridgestone BT021 R hátsó gumit.Kérdésem az lenne,hogy a méretbeli eltérés lefele nagy probléma lenne e?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,hogy
2008-09'-es R6 ülés(ek) van-e valakinek eladó ?Vagy hol érdemes nézelődni!:)
Ha igen mennyi az ára ill.átvétel hogy oldható meg?
Előre is köszönöm!
Sziasztok, nekem úgy jött a probléma, hogy hullámzott az alapjárat, és egyenletes gáznál rángatott picit, de érezhetően a motor. Nálam az volt a gond, hogy a generátor csak 3-4000 től töltötte rendesen az akksit emiatt mikor már merült az akksi rakoncátlankodni kezdett a gyújtásrendszer. Új tekercs, és megoldódott a probléma.
Gyertyapipákat is érdemes átnézni!
Szerelőmtől halottam már oat h kicserélte a gyetyát és nagy nehezen jött rá h a pipa volt a ludas. Nem tom mennyire tudod kivitelezni de érdemes megnézni őket.
Nálam úgy kezdődõtt,hogy akadozott a motor. Alapjárat nem volt egyenletes. Vettem bele új gyertyákat,de nem javult meg. Kb. fél éve elkezdte azt csinálni,hogy 13.500as fordulattól egyszerűen nem akar menni. Elfogy az ereje. Most pedig a v2 hang. Nyomáspróbáztuk az üzemanyag rendszert, szelephézag ellenőrzés és még millió dolog,de egyszerűen nem tudunk rájönni a gondra.
Nekem is volt ilyen problémám. Nálam úgy kezdődött, hogy két gyertya kiment. Utána az új gyertyákkal sem volt tökéletes, mert előjött alapjáraton a V2-es hang. Vissza is vittem a szervízbe, de mire odaértem megjavult, azóta kerültem már vele többet is, de semmi gond. Remélem ez így is marad!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a 99-es R6-osnak a gyári váltórúdja milyen hosszú?