Be nekem az tünt fel a 2006-os kotvány-gixxer 600 képein, hogy ez - uram bocsá" - szép! Lecserélték a designereket? pedig asztem, hogy ez is pont olyan randa lesz, mint elődei...
Ha annyi lesz az új R6, nem lesz nehéz eladni a használtat sem! De hiába adnám el jó áron, olyan drága az új, hogy így se tudom megvenni! Marad a jelenlegi felállás! De az a 2003-as ennyiért hamar el megy! Én is ősszel vettem!
Az új r6 -ra írtad hogy 2,9M lesz? Mert az sztem kizárt, vagy ha tényleg, akkor nem sokat adnak el. Annyiért jövőre majdnem az összes 1000-est meg lehet venni, a többi 600-as meg nem megy 2,5 fölé.
R6szabo: Gyanusan olcsó vagy...
az ár az tényleg ok, feltéve, ha nincs komoly baja a gépnek! Milyet akarsz venni, ha ennyire szabadulni akarsz tőle? csak nem az új R6-ot?
jó jó jó!
mondom. megnézném simán ezen az áron!
nem kötöszködni akartam, nem írtam, hogy szar, pusztán ami bennem felmerült azt írtam le.
bocs.
mondom, ha r6-ot szeretnék venni, már hívnálak is, hogy megnézzem!
turó, ellentmondás?? R6osokkal foglalkozom,természetes,hogy amint megtehettem vettem 1újat magamnak,3évig használtam vigyáztam rá,a garancia miatt csak a Yamahánál szervizeltettem (csak a kötelező szervíz) most el akarom adni,hírdettem már drágábban többször is.
mit nem értesz!?