Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa, hát az le van szarva!
Nem ezért veszek meg egy motort, vagy nem ilyenek fogják eldönteni hogy melyik motort válasszam!
Legalábbis nálam biztosan nem.
pályanap, kipufogó stb... tudja a bánat hogy még mit adnak

LX
Milyen csomagra gondolsz?
amivel olcsóbbak tudnak lenni esetleg az a csomag amit adnak a mocihoz...ezt sajnos még senki sem tudta utánuk csinálni.

LX
LX, szerintem kizárt. Ők is új gépet dobnak piacra, szerintem nem létezhet hogy olcsóbb legyen mint a "régi" R6!
Dehát a tuti csak tavasszal derül ki
kiegészíteném azzal, hogy ne a magyar piacban keresd a vásárlóképes keresletet.
itthon eladnak 20-at.

aztán európa...
usa....
ők meg simán kicsengetik.

meg nálunmk is sokan, a hitelesek... aztán meg lesz ami lesz...
a suzuki azért még ott lehet a versenyben (ár)

LX
Azért, mert aki egy utcára/pályanapra való sportmotort akar, annak a hagyományos villa meg a többi cucc is remekül megfelel.
Viszont erős a gyanúm emiatt, hogy jövőre a hatszázas sportmotor kategóriában messze az R6S lesz a legolcsóbb! Így aztán két vásárlócsoportnak is a kedvére tesz a Yamaha: aki egy reálisan kihasználható hatszázas sportmotort akar magának, és aki a legjobb hatszázast akarja, annak is.
Azért ez üzleti szempontból szerintem kb. a potenciális piac 80%-át jelentheti...
Danny,

ja. lehet. bár azért elég húzós részletek lesznek. Azt értettem eddig is hogy miért kell egy olcsóbb is - sőt 2 - de könyörgöm, miért fejlesztik szegényt vissza? (tudom, tudom így olcsóbb, de olyan szarul hangzik)

LX
LX ZX: bocsánat...
ha hiszed, ha nem, a Kawa 636R az egyik kedvencem! Az újabbik 636-ot lehet kapni full feketében? Mert a kereskedésben csak zöldben meg kékben láttam, és egyik sem tetszett igazán (a kék még elment )...
LX, a "hitelből vásárlás országában" ez nem lesz akkora probléma.
De akkor már érted, hogy miért lesz egy olcsó R6 is?
amit ugyan kihagytál, de állítólag a Kawa is olcsóbb lesz! A Yamaha - ha ennyi lesz az ára - egy dolgot biztosan el fog érni : lesz egy nagyon exkluzív sportmotorja, amit sokan akarnak majd megvenni - mert gyönyörű, és biztos jó is - viszont kevesen tehetik majd meg.

LX
az új R6 (a sport&sport&more sport version) egyetlen problémája az ára lesz.
2 900 000 Huf tervezett vételárral drága lesz a konkurenciához képest! A magyar piacon 3-500 000 Huf árkülönbség eléggé döntő érv egy motor mellett, vagy ellen (legalábbis nekem az). Az importőrnek tisztában kellene lennie ezzel! Reg. adóval már több, mint 3 milla lesz az új R6!

Valamelyik topicban felmerült, hogy a Yamaha a legdrágább... én vitatkoznék ezzel. 2005 nyarán Nyíregyházán ezek az új árak voltak: GSX-R600 2. 298 000 HUF, YZF-R6 2. 498 000 HUF, CBR600RR 2. 610 000 HUF . A CBR volt a legdrágább! A Yamahával ellentétben a Hondánál árcsökkenés várható, a kereskedésben dolgozó haverom szerint jövőre a CBR olcsóbb lesz, hogy oda tudjanak baszarintani a Sucukinak...
az új R6-ot értem. Csak azt nem értem hogy miért kell "kiszedni" pl a fordított villákat az R6S-ből? bár gondolom ktg csökkentés hogy az olcsóbb legyen.... na mind1, nekem nem szimpi
én már csak ilyen HÜLYE adós vagyok

LX
Na ugye, érted te, csak adod a HÜLYÉT!
egy régebbi típust fognak forgalmazni mint amit eddig forgalmaztak. Persze lesz egy újabb is...

LX
mi ebben a visszalépés?
vagy költséghatékonyságos!
hhhmmmm... érdekes filozófia egy kicsit visszalépés

LX
Nem kizárt hogy azt fogják gyártani újra, hiszem mostmár lesz egy egy nagyon sport R6.
Viszont így jóval olcsóbb lesz majd gondolom az S modell, mint a jelenlegi.
Danny,

ha megnézed a linket amit beraktam, azon az R6S az nem a 2005-ös modell, hanem a korábbi. (nem fordított villák vannak elől) Az én kérdésem erre vonatkozik, és ezt nem értem igazán.....

LX
LX, 2006-ban két R6-ost is lehet majd kapni: az "új" R6-ot, és a jelenlegit, amit jövőre R6S-nek fognak hívni.
Magyarul gyátásban lesz mindkettő.
vá vá vá... most nézem hogy még az YZF600R is fent van a listán... tehát a Yamaha három kategóriát indít?
- túra
- sport-túra
- sport (pálya?)

LX
utóbbi.

gondolom.
ok. köszi. értem. vagy mégsem? Akkor miért nem a 2005-ös modelleket nevezi át? Az nem maradt raktáron?
vagy ez olyan lesz mint Hondáéknál a CBR F és az RR?

LX