mivel még Basel-ben vagyok, és kb 15 pec múlva lejár a wireless előfizetésem... kkkhmmm.. ... bocs hogy udvariasan elköszöntem......
szóval menj a sunyiba
Egyelőre motortalan vagyok (nem modortalan), de gondoskodom a tényállás ideiglenes jellegéről (azaz új moceszt veszek hamarosan), és csatlakoznék hozzátok! Pajzsnéból kiindulva (tényleg ilyen kétértelműen hangzik ) a CBR600RR még belefér a klubprofilba? Mert e között a két gép között vacilálok: CBR600RR, és az új R6 (azért figyeled micsoda dráma ). A holtszezon alatt bőven van időm rágódni ezen...
Mogyesz, 4 féle kormánycsutkánk is van, hosszú lenne felsorolni, úgyhogy ha tudsz, gyere le holnap a bemutatóterembe, vagy hívj a 06-209-668-034 számon!
Az "alapverzió" (gyárival megegyező) egyébként 33.900 Ft/pár, 6 féle színben, ergalból marva.
Én arra gondolok, hogy a Pajzsné rendszeresen lemotorozza a Pajzsot (feleség és férj - gondolom én... )... ezzel mintegy családi viszonylatban szimulálja a VB alakulását...
LX
És jó éjt
LX
Jó éjt LX.
szóval menj a sunyiba
LX
LX
na jó éjt mindenkinek
LX
Egyelőre motortalan vagyok (nem modortalan), de gondoskodom a tényállás ideiglenes jellegéről (azaz új moceszt veszek hamarosan), és csatlakoznék hozzátok! Pajzsnéból kiindulva (tényleg ilyen kétértelműen hangzik ) a CBR600RR még belefér a klubprofilba? Mert e között a két gép között vacilálok: CBR600RR, és az új R6 (azért figyeled micsoda dráma ). A holtszezon alatt bőven van időm rágódni ezen...
s mindez egy kawástó
Az "alapverzió" (gyárival megegyező) egyébként 33.900 Ft/pár, 6 féle színben, ergalból marva.
kezdj el gyémánt kormányvéget forgalmazni!
az elég spéci! s nem kopik!
és lopásnál lehet a motor megmarad!
Nekem is szükségem volna kormánycsutkákra, mert legyúrtam őket.
Neked van valami speckós? Ha igen milyen áron és hogy néz ki?
És milyen igaza van annak a matematikusnak
Egy kis matematika a nőkről: