Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros Zsaruk...
ciao. léptem.

LX
Babe, a blázolást hagyon neked Malacka

És jó éjt

LX
Jaaa, hogy ott blázolsz Bázelban. Akkor nem szóltam.

Jó éjt LX.
mivel még Basel-ben vagyok, és kb 15 pec múlva lejár a wireless előfizetésem... kkkhmmm.. ... bocs hogy udvariasan elköszöntem......
szóval menj a sunyiba

LX
Ezért: "na jó éjt mindenkinek"
miért is? kifejtenéd? Mert csak utána küldelek el a sunyiba

LX
Pudingggggg!
tud valaki internet címeket (amerikai, europai), ahol eladó motorokat árulnak?
azannnnyyyaaaa..... mekkora disznó hűtő van rajta... csak pislogok
na jó éjt mindenkinek

LX
Láttam a képeiteket az R6 klubban!

Egyelőre motortalan vagyok (nem modortalan), de gondoskodom a tényállás ideiglenes jellegéről (azaz új moceszt veszek hamarosan), és csatlakoznék hozzátok! Pajzsnéból kiindulva (tényleg ilyen kétértelműen hangzik ) a CBR600RR még belefér a klubprofilba? Mert e között a két gép között vacilálok: CBR600RR, és az új R6 (azért figyeled micsoda dráma ). A holtszezon alatt bőven van időm rágódni ezen...
Csáó Csaszii! Rég hallottunk felöled! Megvan már a jogsi?
Azt hiszem a képek magukért beszélnek! csak nektek csak itt csak most...csak Yamaha

s mindez egy kawástó
pajzs: szerencsére nem, csak hapci volt
Kinai, úgy néz ki tudok neked szerezni bontott R6 kormánycsutkát, ha érdekel hívj a lenti számon!
Mogyesz, 4 féle kormánycsutkánk is van, hosszú lenne felsorolni, úgyhogy ha tudsz, gyere le holnap a bemutatóterembe, vagy hívj a 06-209-668-034 számon!
Az "alapverzió" (gyárival megegyező) egyébként 33.900 Ft/pár, 6 féle színben, ergalból marva.
danny!
kezdj el gyémánt kormányvéget forgalmazni!
az elég spéci! s nem kopik!
és lopásnál lehet a motor megmarad!
Dannyboy !

Nekem is szükségem volna kormánycsutkákra, mert legyúrtam őket.
Neked van valami speckós? Ha igen milyen áron és hogy néz ki?
Mi van klubelnök betegség?
reggelt
Hapci
Jó reggelt mindenki!
Moby ne izgulj nálunk egészséges versenyszellem van
Az más

És milyen igaza van annak a matematikusnak
Én arra gondolok, hogy a Pajzsné rendszeresen lemotorozza a Pajzsot (feleség és férj - gondolom én... )... ezzel mintegy családi viszonylatban szimulálja a VB alakulását...

Egy kis matematika a nőkről: