Sajna nem volt senkinél fényképezőgép!
Viszont kissanci sérelmezte, hogy más nem igazán fogyasztott alkoholt, ezért kezdeményezte a közeljövőben egy nemkajálosellenbenjólberugós találkozást!
Kb 10.30-11 körül jöttünk el! Hát Sanci közel volt a padlóhoz! Azt hittem hazafele kiszed a rendőr, mikor mellettük elkezdett az ablakon kifele ugatni jó hangosan! Persze bent meg nemtom milyen kutyadal üvöltött a kocsiban, alig néztek tök hülyének!
Én is komolyan vettem(5 re értem haza...)
Meddig maradtatok? Sisco:a moto gp-t ep-ben vettem fel(igy 6 óra fér rá egy dvdre) azt valszeg csak számítógépen tudod megnézni.Nem baj?
Viszont kissanci sérelmezte, hogy más nem igazán fogyasztott alkoholt, ezért kezdeményezte a közeljövőben egy nemkajálosellenbenjólberugós találkozást!
Jó volt a tali tegnap este
Kissanci teljesen kész volt már mikor mentünk haza
"Kispatak, kispatak ..." ugye kissanci
Besz@rás volt
Kb 10.30-11 körül jöttünk el! Hát Sanci közel volt a padlóhoz! Azt hittem hazafele kiszed a rendőr, mikor mellettük elkezdett az ablakon kifele ugatni jó hangosan! Persze bent meg nemtom milyen kutyadal üvöltött a kocsiban, alig néztek tök hülyének!
Én is komolyan vettem(5 re értem haza...)
Meddig maradtatok?
Sisco:a moto gp-t ep-ben vettem fel(igy 6 óra fér rá egy dvdre) azt valszeg csak számítógépen tudod megnézni.Nem baj?
Nem valami nagy a mozgás ma itt
Tényleg jó volt a tegnapi klubtali kissanci az új képhez csak gratulálni tudok
Nem baj majd legközelebb a lassú csoport is mulat!
pajzs: lefogadom hogy ez neked is bejön
az halalos blama lenne!