Lényeg lemaradt: ha kijössz, odaadom a kazit, de a szemed fénye... és ez csak munkaidőben műxik, mert. (Sajnos) Digital8 LP ~50-60p full amatőr anyag, minthogy első kamerázásról van szó. A képernyőn elnézve már látom, hogy ezt-azt másképpen kell legközelebb...
Napi vicc:
Egy férfi éjjel hazafelé tart a sötét utcán, amikor egy kapualjból odalép hozzá egy nő, és megszólítja:
- Eljössz velem 10 ezerért?
A férfi sosem fizetett még nőért, gondolta, miért ne próbálja ki. Ott az utcán dologhoz láttak, amikor egy lámpa villant fel, egy rendőr bukkant elő a sötétből:
- Mi folyik itt? - kérdezte.
- Csak a feleségemmel sétálgatunk. - vágta rá a férfi ijedten.
- Elnézést, nem gondoltam.
- Én sem gondoltam, amíg nem világított ide a lámpával!
h oda megyünk ahová most fejben nem tudom az utat, az legalább 250 km csak oda!
szóval tudjatok róla, hogy ez így legalább 500 km.
s még haza is kell érni az embereknek. így készüni emberek!!
nekem is onna ugrott be, én most fogom felvenni a tantárgyaimat, és már most utalom őket, legjobb az ALKOTMÁNYTAN előre látom hogy ez lesz a buktató ebben a félévben, (minden félévben van egy tantárgy amin a társaság 80%a megbukik, tavagy a Gazdasági jog volt (nekem 2. vizsgámra sikerült:)
(bocs, hogy nem vettem fel, de fontos hívás közben csörögtél)
Egy férfi éjjel hazafelé tart a sötét utcán, amikor egy kapualjból odalép hozzá egy nő, és megszólítja:
- Eljössz velem 10 ezerért?
A férfi sosem fizetett még nőért, gondolta, miért ne próbálja ki. Ott az utcán dologhoz láttak, amikor egy lámpa villant fel, egy rendőr bukkant elő a sötétből:
- Mi folyik itt? - kérdezte.
- Csak a feleségemmel sétálgatunk. - vágta rá a férfi ijedten.
- Elnézést, nem gondoltam.
- Én sem gondoltam, amíg nem világított ide a lámpával!
Leslie: mizu a videoval? Odaadod a nyerset?
Csaszii: az alkotmánytantól ne félj, az még legalább tanulható, a többi jogi faszság a halál!
átnéztem az eddígieket és pajzs: %@"/"-nak kell yoshimura , a régi vitába már bele sem kezdek TEEEEEEE
szóval tudjatok róla, hogy ez így legalább 500 km.
s még haza is kell érni az embereknek. így készüni emberek!!
anyagilag meg mindenhogy ez 3 tank benya...