Szombat este: Én még felajánlottam a páromnak hogy vezetek hazafelé mert nincs semmi bajom, de ő nem engedett.... Vasárnap mondjuk már nem emlékeztem hogy pontosan merre is mentünk haza , de állítólag télleg ő vezetett... pedíg nem is voltam részeg
Ja és azt hozzá tenném, hogy motoros klub révén csak a klubelnök ment motorral
A többiek négykeréken érkeztek, aminek meg is lett az eredménye
pajzs tanulva az esetből másnap már motorral jött.
Ja és persze mzs/x is este motorral jött
Ja, azt el is felejtettem megemlíteni, mikor Gabor6 neki állt húst sütni, de nem sokáig tehette ezt nyugodtan,mert Zozo szakértő egyből segítségére sietett! Az tuti volt!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! 150 kép készült, úgyhogy mindet nem rakom ide fel, de estére feltöltöm a lapomra őket! Jó volt a hétvége.
Szombaton pjzsék érkeztek elsőnek, neki is áltunk a gulyásnak! Idő közben megjött még Andrewboy és párja, Sisco, Gabor6, Zozo, és este benézett mzs/x! Sajnos Andrewboyék és pajzsék nem aludtak ott, de majdnem mégis, mert a peugeot nem akart hazamenni! De végül sikerült életet lehelni belé, de elötte Zozo még körbehúzta a völgyben párszor! Este aztán szét röhögtük az agyunkat! Eszméletlen beszólások és történetek kerültek napvilágra, de azt majd az érdekeltek elmesélik!
Estére frankón bekómáztunk, de Zozo azért hazament, mert lovakat kellett intéznie! Sajna másnap reggel elfelejtett visszajönni, nem úgy, mint pajzs! Ennek örömére párom megmászatta velünk a szomszéd hegyet, melynek Sisco örült a legjobban! Még bedobtunk egy fagyit a horgásztónál, és mentünk forma1-et nézni! Azután mindenki haza távozott!
A lényeg, ez nem egy részletes leírás, mert annyi hülyeség volt ott, hogy nehéz lenne leírni! Remélem mindenki jól érezte magát, sokat és jókat röhögtünk, és mégtöbbet burkoltunk! Elég sok pia megmaradt, úgyhogy a köv. alkalomra lehet ter ezni!
Zozo tényleg rendesen kész volt!
Azért sikerült megint elkapni egy két jó pillanatot
A többiek négykeréken érkeztek, aminek meg is lett az eredménye
pajzs tanulva az esetből másnap már motorral jött.
Ja és persze mzs/x is este motorral jött
Tényleg király volt a hétvégi party, köszi Gyurkesz a meghívást
A hegymászás tényleg jó volt
Pajzsné: köv majd nem kapsz kukoricát!
Még pár lép:
Szombaton pjzsék érkeztek elsőnek, neki is áltunk a gulyásnak! Idő közben megjött még Andrewboy és párja, Sisco, Gabor6, Zozo, és este benézett mzs/x! Sajnos Andrewboyék és pajzsék nem aludtak ott, de majdnem mégis, mert a peugeot nem akart hazamenni! De végül sikerült életet lehelni belé, de elötte Zozo még körbehúzta a völgyben párszor! Este aztán szét röhögtük az agyunkat! Eszméletlen beszólások és történetek kerültek napvilágra, de azt majd az érdekeltek elmesélik!
Estére frankón bekómáztunk, de Zozo azért hazament, mert lovakat kellett intéznie! Sajna másnap reggel elfelejtett visszajönni, nem úgy, mint pajzs! Ennek örömére párom megmászatta velünk a szomszéd hegyet, melynek Sisco örült a legjobban! Még bedobtunk egy fagyit a horgásztónál, és mentünk forma1-et nézni! Azután mindenki haza távozott!
A lényeg, ez nem egy részletes leírás, mert annyi hülyeség volt ott, hogy nehéz lenne leírni! Remélem mindenki jól érezte magát, sokat és jókat röhögtünk, és mégtöbbet burkoltunk! Elég sok pia megmaradt, úgyhogy a köv. alkalomra lehet ter ezni!
Ezekről a jövőben nem nyilatkozhatok mivel ugye gentleman vagyok. Maradjunk annyiban hogy elvettem ami jár
Remélem ti is jól vagytok
Gyurkesz köszi a meghívást nagyon jól éreztem magam, igaz az a sok ugyebár "olajos" dolog nem kellett volna de tudod hétfő van! ,
Andrew remélem az a nagy "éhség" kitartott hazáig és nem csak a szád volt nagy
Gyurkesz: Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat és még mosogatni sem kellett
képek mikor lesznek fennt?
Nagyon jó volt a hétvége köszönjükGyurkesz!
Bocsánat, hogy a péntekire most válaszolok Pajzsnak.. (és ezzel durván megszakítom a jelen beszélgetéstek folyamát..)