Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi mindenki! Megvolt a hétvégi party! Voltak érdekes pillanatok, de ezt majd késöbb pár képpel mellékelve! Most pár kép a 31.-ei nyíltnapról!
Tomiboy:Tetszik a lábtartó amit LX ZX-nek csináltál.Engem is érdekelne add meg a számod ide vagy a sancikiraly@freemail.hu-ra.Köszi.
ezt humornak szánta?! nem.., de.., hö?!
Tomiboy: 11040 : az első jó beszólásod Tomiboy! Nekem legalábbis teccett
Jóccakát

Majd benézek még holnap délelőtt
Még nemtom pontosan
Kora délután valamikor
Miért te
Szeva Kőmíves Kelemen

Holnap mikor mész
Helótok

Este fél 9-ig betonoztunk, már a tököm kivót
kis kaszni....
könnyű súly..
viszonylag sok paci...
alacsony súlypont...
rövid tengelytáv...

mi kell még?
Egyik ismerős hozott be egy 2005-ös Bentli Continentált. 6000 köbcentis biturbó. 300-nál tilt le
A Clio volt a legélvezetesebb. Nem hiszed el olyan tempóban lehet vele kanyarodni. Nagyon paraszt.
Kimentünk eszetlenkedni gyorsforgalmi útra. Egy 900RR (99-es) Hondával gyorsultunk. 100km/h-ig elment a motor, 150-200km/h-nál utolérte az M3, 230km/h körül lenyomta a motort.
Esélytelen! Egy mai ezrest jó pilótával gyorsulásban nem, szerpentin talán, versenypálya ott nem! Szerintem!
És hogy érzed, az M3-mal meg lehetne fingatni egy ezres sportmotort? Országút/ autópálya/szerpentin. Szerintem a válaszok: forgalomfüggő de min lépést tart/valszeg igen/biztos.
Hi all.
Sportautók közül eddig Hamman M3 (2001-es)-hoz és Clio V6-hoz volt szerencsém. A Clio-val úgy lehet kanyarodni, mint egy gokarttal. A tuning M3 meg nocomment.
Mi indulunk le, telefonon vagyok elérhető, ha van valami!
Aztán nem elfelejteni!
Remélem email körbe ment!
Sziasztok!
További kellemes napot és hétvégét mindenkinek!
Sisco mi lesz a gumival?
jó nyaralast
Köszi.
Zsubaby Jó pihenést!
Jó nyaralást
Skacok, elköszönök egy hétre. Jók legyetek. Pááá