Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre azért ne fogadj szerintem... feltéve ha értő kezekben van a verda....

LX
A brazil PERTROBRAS olajipari társaság, sürgősen munkatársat keres!
Kezdő
> fizetés: 5800 euro / év, azonnali kezdéssel.Munkaköri leírás:
olajcsövek
tisztítása a brazil-bolíviai vonalon mivel már egy pár munkatárs eltünt
az
elmúlt hetekben, valamennyi előzetes tapasztalat javasolt. Nem szükséges
önéletrajzot küldeni, lehet a helyszínen azonnal jelentkezni pár kép a
munkáról:
Úgy látom abban a kanyarban páran már keresztbe verték a vasat!
Gyurkesz, köszi a könyvet, már majdnem nálam van.
És a polyén az, hogy a 10000 euró R6-al kenterbe vered! Csak a vége több!
Így:
A nap kérdése?: Hogyan költsünk el 281000 eurót 5 perc alatt
Pont megyek ebédelni, de jövök vissza!
Akkor írj írj írj ja meg olvass
Na végre, el sem hiszem! Két álló napja csak olvasom a forumot, mert írni nem tudtam bele, és megtört az átok!
napi vicc:
A Kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak a Székelyföldig. Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai vezér megbeszélésre hívja a székely vezért, Áront.
- Nem félsz? kérdi a kínai.
- Há mér félnék? kérdi hetykén Áron.
- Azért, válaszol a kínai, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak 40 ezren.
Elkerekedett Áron szeme, feltolta a kucsmáját, megvakarta a fejét majd hátrafordult a hadaihoz:
- Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200 millió kínait?
Én nem.
Eltüntetek?
Azért röhög mert ő is kockás hasra hajt.
nem teszem. Nem is értem hogy miért röhögsz???
na... elég legyen már ebből a hülye témából. R1 topickan lezártam, tessék ott elolvasni.

LX
LX, na ne röhögtess...
ilyen tolmács??? aki rosszul fordít??
kinek kell??

LX
Danny,

amikor megvetted, amikor átépítetted, amikor ezt meg azt csináltál vele... szóval : MINDIG!

LX
Nem pont arra gondoltam, esés előtt sem nézett ki soha úgy a motorod, mint az enyém!
Mikor is nézett ki rosszabbul az R1-esem, mint a motorod??? Kíváncsivá tettél...
LX.
szerintem menj haza, s kezdd el a 7 végi pihenést.
mindent félreértesz ma.

Danny arra céloz, hogy Ő közlekedési eszköznek tartja a motort. nem vagáynkodik, ésszel megy. nem arra céloz vele, hogy te vagánykodsz, csak arra, hogy Ő nem szokott.
ennyi.

jaj. tolmács kell neked ma! drága az óradíjam, de bevállalom, ha fizetsz.
ezzel mire céloztál?? Arra hogy elestem? Mert ha igen, akkor nem olvastad el amit az esésemről írtam. Nem legénykedés volt, hanem hiba! Vagy szerinted a pályamotorozás az legénykedés? Vagy esetleg nem kellene törkedni a jobb időre??? Hibáztam, elestem. Mellesleg ha jól emléxem nézett ki az az R1-es rosszabbul is mint az én Kawám kkhmmmm ugye?? Akkor az is legénykedés volt? Nem értelek, komolyan mondom...

LX
LX, én sem pályán, sem az utcán nem legénykedem a motorral - ezért is néz ki úgy, ahogy a tied nem.
Danny,

szerintem ott kell, és szerintem csak ott szabad!!!!! Ott is ésszel.
Illetve te legénykedj nyugodtan az utcán, és menj el mellettem 250-el is, nem bánom. te dolgod..... sőt ha a pályán elmész is megtapsollak!!!! Ahogy teszem ezt a többi sok sok nálam gyorsabb emberrel is....

LX