Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pajzs, ha vezettem volan, gondolod hogy kihagynám a lehetőséget, hogy odaírhassam?!?!
Az "ültem benne" igaz sajnos egyenlőre csak (ja, és nem a Chrysler szalonban ).
dannyboy ezek szerint vezetted is már ha így tudod?
Leslie, ültél te már Viper-ben? Egy durva gázadás még hármasban is - szériaállapot, roadster, nem is a GT - eltekeri a gumikat... egy kompresszoros Viper ha rendesen el akarnál vele indulni, egyhelyben forogna. Ha meg nem lépsz oda neki, még az R1 rendszámát sem tudod leolvasni.
Úgyhogy maradjunk annyiban, vagy taigetosz volt az R1 pilóta, vagy elengedte a Vipcsit (ami mellesleg a kedvenc autóm, tudok róla egyet s mást)!
Leslie ezek se 1$ ba kerültek
Maj" behozom, bár tudtommal Neked ráér...

Kellemes hvégét Mindenkinek!
Asszem kompresszoros. Esélyt nem ad a motornak arra, hogy kilépjen.. Persze az más világ. Van, aki ugye nem sajnál $30000-t egy turbós Busára, ami egy sima Corvette árával nagyjából megegyezik, kitalálható mi pénz megy ott az autókba..
Leslie, milyen az a "nem is akármilyen" Viper?
Van olyan videóm, ahol csúnyán odaverik az R1-et, igaz, egy Viper-rel (nem is akármilyennel). Persze itthon hasonló mutatványra kevesebb az alkalmas autócsoda.
mit?
nem kerestem semmit. :o(
Gyurkesz, megjöttek a titán csavarok, meg a kormánycsutka is!
túró megtaláltad?
béna pilótával ??? semmi esélye az r6-nak :o)
persze a kawának sem.

de minmimndannyian kurva jó pilóták vagyunk!?

én meg szarul rajtolok!

ottt mindig megelőznek vagy 8-an...
ChoppR6 látom mindenki nyaral buli haverok Fanta meg miegymás biztos tuti volt
Andrewboy!!
Hazaértem!!

Szép volt nagyon, meleg tenger, gyönyörü nők, minden este bulik, meg sör..
Veled mizújs? hogy megy a kékséged?
Gyorsulásban nincs esélye egy autónak R6 ellen (sem)...
Én elsősorban gyorsulásra értettem, nem versenyre! Egyébként meg jó kezekben kétesélyes!!!
Majd ha lesz sok pénzünk megyünk egy versenyt!
én meg erre nem vennék mérget

LX
na erre nem vennék mérget....
LX, te mindig velem értesz egyet, csak sokszor még magadnak sem mered bevallani...
egyetértenem
360 challenge-en 2 perces köröket mentek a h-ringen. A diablo kicsit erősebb, a futómű hasonlóan jó, sőtt a diablo még 4kerekes is.
ezt is megéltem.... Dannyvel kell egyet értenem

LX
Nem kell értő kéz egy Diablo-hoz: úgy kerülne ki a kanyarban, mint a pocsolyát...
LX_ZX nem megy annyira hidd el lomha a gép!