helló Gabor/, tegnap elhoztam a mocim a szalonból:) és mindjart kiis probaltam egy Budapest-Alsógöd viszonylatban, most épp ottvan gödön egyszerüen kezesbárány, így elsőre:)
Torro te menj hajtsd meg a kawádat mert már félseggel az új R6on ülsz, itt a végén még átképeznek R6 tulajá ha nem vigyazol.
nem csoda, az új R6 egyszerüen gyönyörű. ha tényleg ez lesz az, igaz nekem ezek a színek nem tetszenek. talán a kék, de a sárga meg menőbb. én fehérben képzelném el amilyenben ugysem lesz :)
Királyok a klubtalis képek!
Hű, ez a 2006os R6.., pirosban nagyon nem fogott meg, ellentétben a feketével!
Nagyon királyúl fest, a kipuff meg legalább egyedi, nincs azzal semmi baj!
Megjöttem!
Egy páran nagyon eltüntek a forumról!
Már megint jól teleettem magam a hekkel!
Azért jó volt, eljött LX és Dannyboy is! plussz ott volt Zozi és barátnője! Kicsit sokan ültük körbe az asztalt, ezért nem tudtunk mindenkivel kellően elbeszélgetni!
Ha valaki tudja mire gondolok írja már meg a választ: mi volt az a aprilia 125/4500 Ft???
ugyhogy most nyeljük le a keserű 2006-os ZX10R pirulát
nem csoda, az új R6 egyszerüen gyönyörű. ha tényleg ez lesz az, igaz nekem ezek a színek nem tetszenek. talán a kék, de a sárga meg menőbb. én fehérben képzelném el amilyenben ugysem lesz :)
Hű, ez a 2006os R6.., pirosban nagyon nem fogott meg, ellentétben a feketével!
Nagyon királyúl fest, a kipuff meg legalább egyedi, nincs azzal semmi baj!
Joccakát
Ja izé én Kawás vagyok 1ébként, szal pff de randa!
Ja és a kipuff tőből le vele
Amúgy sziasztok klubtagok!
Látod, már megint nem figyelsz
Fincsi volt
Lehet,hogy a 2006-os szintetizátoroknak Yamaha MOTOR formája lesz?
Egy páran nagyon eltüntek a forumról!
Már megint jól teleettem magam a hekkel!
Azért jó volt, eljött LX és Dannyboy is! plussz ott volt Zozi és barátnője! Kicsit sokan ültük körbe az asztalt, ezért nem tudtunk mindenkivel kellően elbeszélgetni!
Ha valaki tudja mire gondolok írja már meg a választ: mi volt az a aprilia 125/4500 Ft???