Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát van benne anyag!
Nem lehet,hogy a 2006-os R1-et látjuk?
2006-ra R1 és R6 fejlesztés 1 kicsit sok!
Én bennem folyó"zsidó" vér még azt mondja,hogy az R6-rol még 1 évig le lehet húzni a bört és csak utána kell új.
A Yamahánál is biztos dolgoznak ilyenek!PROFIT! Leon.
Hát tény, hogy az első R6 rémhírekben szereplő R6, ahol alul volt a dob jobban nézett ki, de majd meglátjuk élőben!
Én máris tudom,hogy ki tervezte!Aki azt a csúgya Fiat Multiplát. Remélem így írják?
mármint rád!
Azt rás gondolva tették be, hogy leegyen célod!
Olyanra alakítod, amire akarod, lehet, hogy alapból feljebb rakták a lábtartót, vagy a kipuf miatt van akkora tüske, mert utána azt karcolod!
És a lábtartón az a hosszú tüske!
Lehet,hogy erre az R? nincs is kitámasztóra szükség!
Nézd meg a 422-es oldalon aképeket! Minden ok vele!
Sajnos én ma "helyszíneltem"!
Ha gyanus az mindjárt kiderül mert jön a HELYSZÍNELŐK!
Nézd meg a hátsó gumit szerinted nem gyanus?
piac.Így már megvan a 3.
elpártolnál az R6-tól! És pályanap elött mondasz neki ilyet! Aztán erre fogod a gyenge szereplést!
És remélem tavasszal fogják piacra dobni(nem télen)amikor a piacon is kapni már a frissretket.
Szerintem ez 1 belpiacos 400-as a hátsó gumiból itélve.Nekem inkább tünik 160-nak mint 180!
Egyébként borzasztó ahogy kinéz!Legalább jól tartja majd a 2005-ös az árát.
Ha ez így megy jó lesz nekem majd a 07-es 636!Mint egy ilyen RSV-redva Fakctory.
Pajzsék nem lesznek kint?
Sisco, Kissanci és én, meg egy gixxeres ismerős, + kint lesznek LX-ék is!
Kivel 3-an?
Gyere, mi eddig 3-an megyünk, de kint találkozunk! A képek alapján megismersz minket! Sok R6 egyrakáson!
Szia!

Én nem vagyok klubtag,de lehet h kinézek!
Hali klubtagok, holnap ki jön a ringre, és mikor találkozunk?
attilakawa@freemail.hu
Leslie: na azért ott még nam tartunk!
túró meg tudnád adni az mail címedet mert lenne 1-2 kérdésem az idommal kapcsolatban . Köszi
Ok
túró jókor mondod , kb ha 1 jó hónappal ezelött említed akkor már meg is vettem volna
Sisco: még nem tom hogy leszek e este mert szülinapi vacsorára várnak, ki tudja mikor lesz vége... asszem majd csörgök ha sikerül hazaérnem ha ez neked ok.