Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iceman!

ird meg nekem az e-mail címed légyszi!
fontos!

atcsi125@freemail.hu

valamit majd kérdezni szeretnék!

köszi
Szegényke
Holnaptól megint meleget mond.
hy

rémület és pokol!!!!
most este a pilisen keresztül jöttem haza.....

M E G F A G Y T A M ! ! ! ! ! ! a kezeim elgémberedtek, a gázfröccsből motorfelbőgés lett, asszem homloküreg gyulladást kaptam (najó ,,,ez azé enyhe túlzás) éreztem, hogy a cipzár lukacsain kereszutül jön be a fagy,,,, szentendre melegét már a hévátkelőnél éreztem,,,,hónapok óta előszőr, boldog voltam mikor a városba értem,,,,hurrááá túéltem !!!

ez szomorú

KAPCSOLJÁK VISSZA A KÜLSŐ FŰTÉST,,könyörgöm
Hi all. Persze, csak sajna nem élőben. Jövőre ha térdig hó lesz, akkor is elmegyek Brnoba. Utoljára lesznek 1000-esek.
Sziasztok!

Néztétek a MotoGP-t?
Hi!

Én nem! meg máshova sem sajna! Punyadás volt!
Sziasztok!

Nagyon kihalt a fórum, mivan mindenki Brnoba ment
Csak motoros nap van, délután 1-6ig korlátlanul lehet menni 8 ropiért!
Zozo felvetette, hogy holnap délután euroringezni kellene! Én nemet mondtam, de most úgy néz ki mégis tudok menni! Jönne még valaki?
Sziasztok!
Karbon fejidom R1-re?????
Karbon a motoron topik
szia ogre

igen

nem motor, CSODÁLATOS!
Nem engem kérdeztél, de igen, az van neki
Hi. Mzs: Kérdés. Neked 2005-ös idomok vannak a motorodon?
Jóreggelt:)

Van valami motoros tali a 7végén
Ja, akkor velünk nem jöhetsz pályára, mert jobb vagy nálunk! Még! Gyere csak ki, majd ellessük a furmányt!
Mára ennyi!
Jóccakát!
A hringen tradicionalisan szarokat megyek, 2:14 körül van (Mille-R-el), a régin 2:02 volt a legjobb időm, de idén alig jutottam ki.
Akkor elég jól terelgeted a vasat! Hringen voltál már? Mit mentél?
köszi, nagyon tetszik, kicsit "puhább", mint az ős volt, vagyis inkább kifinomultabb, nem annyira nyersen adja le a teljesítményét, nincs benne az a brutális megindulás 10000-nél, inkább végig egyenletesen húz. najó 12000-nél még egy kicsit rátesz.
viszont a fékje és az első telója zseniális
öszességében egyszerűbb vele gyorsan menni szerintem
az euroringen utcai gumival tudtam menni elég normális időket (1:26), nagyon tetszik. ja ezt már montam
köszi
mennék, mint állat, de vidéken lesz dolgom
pedig még idomokat is vettem rá (dúzs petitől), csak még nem volt időm felrakni, az euroringen is a gyáriakkal mentem mind a kétszer, tiszta istenkísértés...

amúgy a túrót ismerem a munkahelyéről...
öcsir6: a Pancsiringen szupi volt, bár elég gyengén mentem. De majd szerdán a hungaroringen letesztelem, ott azért jobb vagyok! De ez olyan univerzális lehet, mert közúton is egész jó! Ez csak egy kiindulás? Innen még lehet un. személyre szabni?
zozi

Gratulálok a gépedhez!!!!
Nekem is ilyen van csak nem Rossi-s

yam
Szia Zozi!
Üdv a klubban! Igen, pajzs volt az! Most egy kicsit pangáás van, de majd beindul! Csak figyeld szorgalmasan! Jövő szerdán megyünk hungaroringre, gyere ki, ha nem mész pályára akkor is! Ott majd tudunk személyesen is dumálni!
túró: benne vagyunk, csak időpontot kéne egyeztetni! Mikorra gondoltad?
Sziasztok!
Én egy régi-új R6 tulaj vagyok. Volt egy 2000-es piros és most egy rossi (r46) van.
20-án az Euroringen voltunk és találkoztunk egy-két klubtaggal (asszem pajzs lehetett, akivel beszéltem) és mondták, hogy van ez a fórum, gondoltam regisztrálom magam és bemutatkozom. Csináltunk egy-két rövid videót is, ha adtok helyet, felrakhatom, nekem sajna nincs sehol.
ilyen volt a verda 0km-esen (az egyik képen az Öcsémé van mellette):

Ui:Brnoba megy valaki? (sajnos még nem volt időm visszaolvasni, ha volt már róla szó, akkor bocs...
Ha meg lesz a lámpám részemről ok de az még minimum idő
Nem vszínű hogy megyek Pringre azért gondoltam, hogy mail-ben vagy telefonon megbeszéljük.
Egyépként a e-mail címem: sisap@freemail.hu