nyaralás röviden: Horvátország csajjal kettesben 6 nap romantika és egésznapos csöpögés. Reggel kelés, reggeli a teraszon (ő csinálta), testedzés majd 1 óra alvás. 11-12 körül le a strandra utána ebéd, testedzés majd alvás. Az ébredést követően kirándulás valamelyik kisvárosba várrom / temető / templom megtekintése az óvárossal egyetemben, melyet egy hatalmas kajálással zártunk, utána haza és alvás. Mindennap ez volt a program. Ja, közben végig nyomtam már reggelihez a vörösbort. Eléggé nice lett végülis így hogy be voltam nyomva majdnem egész álló nap
pajzs: arra gondolok, hogy egy képen se látom, ahogy mészároltok! túró: mi sem inni szoktunk, csak dumálni, meg esetleg hekket enni! A hétvégébe nekem azért nem jó, mert péntek este megyek le vidékre(előkészülni!).
túró: elvileg ok, de hétvégén party van, és arra kell készülni! Kivételesen eljöhettek egy klubtalálkozóra is, az csütörtökön van! Persze csak ha a többiek is engedik! És ha van kedvetek!
Képet ! Képet!
nem volt
Egyébként:
hétvégén HUNGARORIN motorverseny lesz !!!!!!!!!!!!!!!!
Kipihentem a munkát
És nálad mi a zebra (helyzet)
Hétvégén szar időnk volt, most meg f@sza idő van, ezt nem hiszem el
Én már reggel 7-óta dolgozok
Egyébként nem zu, hanem zsiráf
Egyépként mizú
Az asszonyokat már az elején befalaztuk
túró: mi sem inni szoktunk, csak dumálni, meg esetleg hekket enni! A hétvégébe nekem azért nem jó, mert péntek este megyek le vidékre(előkészülni!).
többiek?
üdv Zozi.
nem tudom kinek van ilyen motorja, így nem tudom ki vagy.
péntekmeló után???
lesznek szerdai pályélmények. a jóidő garantált. mi kell még?