Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő készített képeket de szerintem legkorábban jövő héten tudja feltenni mert elment nyaralni 1 hétre
nyaralás röviden: Horvátország csajjal kettesben 6 nap romantika és egésznapos csöpögés. Reggel kelés, reggeli a teraszon (ő csinálta), testedzés majd 1 óra alvás. 11-12 körül le a strandra utána ebéd, testedzés majd alvás. Az ébredést követően kirándulás valamelyik kisvárosba várrom / temető / templom megtekintése az óvárossal egyetemben, melyet egy hatalmas kajálással zártunk, utána haza és alvás. Mindennap ez volt a program. Ja, közben végig nyomtam már reggelihez a vörösbort. Eléggé nice lett végülis így hogy be voltam nyomva majdnem egész álló nap
És milyen Ice rendszámtartója

Képet ! Képet!
lesz
nem volt
Gyurkesz: miről beszélsz milyen party R6-Klub party

Egyébként:
hétvégén HUNGARORIN motorverseny lesz !!!!!!!!!!!!!!!!
Kertiparti, mozi, lájtos buli és Iceman rendszámtartójának felrakása. Röviden ennyi
GABOR6 ez a 3 nap lesz az egész évi nyaralásom
pajzs: fene a beled nagyon tuti lehetett
Balcsi tesó
Kipihentem a munkát

És nálad mi a zebra (helyzet)
zozi: grat a verda szép
Merre voltál 7végén Zu
Nem motoroztam már több, mint egy hete, teljesen kivagyok

Hétvégén szar időnk volt, most meg f@sza idő van, ezt nem hiszem el
Micsodiiii
Én már reggel 7-óta dolgozok

Egyébként nem zu, hanem zsiráf
A notorius munkakerülő , gondolom megint épitkezésen vagy

Egyépként mizú
Csaszii: majdnem. Ép.vez, művezető, mérnök.
Az asszonyokat már az elején befalaztuk
Helótok
Gyurkesz csak a mocikat fényképeztük! Rólunk van elég fotó
pajzs: arra gondolok, hogy egy képen se látom, ahogy mészároltok!
túró: mi sem inni szoktunk, csak dumálni, meg esetleg hekket enni! A hétvégébe nekem azért nem jó, mert péntek este megyek le vidékre(előkészülni!).
Gyurkesz What?
ja, s nem inni akarok, én legalábbis, csak duma, ki kicsoda... tehát a 7 végi buliba nem zavar be
nekem a most csütörtök nem jó, de bárhová odatolom az arcom, ha olyan a kedvem :o)

többiek?
pajsz: és ti nem vagytok sehol?
túró: elvileg ok, de hétvégén party van, és arra kell készülni! Kivételesen eljöhettek egy klubtalálkozóra is, az csütörtökön van! Persze csak ha a többiek is engedik! És ha van kedvetek!
Én itt vagyok, ne aggódj
sziasztok

üdv Zozi.
nem tudom kinek van ilyen motorja, így nem tudom ki vagy.

péntekmeló után???
lesznek szerdai pályélmények. a jóidő garantált. mi kell még?