Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na vazz, megszólalt a gyülis srác

Az a bajom hogy hétvégén halászléfőzőverseny van Szegeden...
Ja vazz ugye ugye

Én is tudok főzni
Jaj vazz ... ez ezen a hétvégén lesz????
pajzs: nemtom mit főzünk... mikor is lesz ez az egész????
de kijelenteném hogy azhiszem.... sőt... várjál... TUDOM... hogy mi 2en csakis jót fogunk főzni!!!!!
Szép sorozat , de valahogy a 2006-os nem illik bele
Sika mika

Sikaka
Akkor sikád el oszt gyere!
Azt még így konkrétan nem merném kijelenteni, mert ma de-t tudtam meg a dolgot és még intézkedni köl egy-két dologban, hogy sikamlós legyen a dolog
Ez a helyes, ezekszerint jöttök ti is!
Búbánat völgy akkor ott mindenki búsul
Akkor kifognak minket onnan tiltani
A szúnyogokat is beleszámoltad a létszámba
Túl sokan leszünk már úgy
Van egy kicsi korlát a francba
majd átugorjuk vagy lebontjuk
Na végre, már azt hittem, hogy magamba beszélek

Oké vettem Gyurkesz

Oké vettem Sisco
Program: pajzs & Andrewboy bográcsolnak, mi addig sörözünk! Aztán és közben lájtos buli és beszélgetés, motoros élmények megbeszélése, élménybeszámoló BRNO-ról, szerdai Hringen csapatás kiértékelése, kivetítőn mocis videok megtekintése, egy két társas (pl: Aktiviti!), vacsi, fürdés(lányok zuhanyzóban fiuk a slagból), alvás, másnap ha jó az idő belefér egy strand, a többit meg a fantáziádra bízom! Korlátok nincsenek(csak egy pici)!
Jöhetnek a javaslatok, csütörtökön egyeztetés!
Gabor6 és mindenki: Esztergom elött van egy Búbánat völgy nevezetű hely, és ott! A házban ágyon és matracon el tud aludni 7-8 ember! A többieknek sajna sátorozni kell! Viszont jó idő lesz! Részleteket szerdán és csütörtökön tudunk megbeszélni! Addigra viszont kellene a pontos létszám, a kaja miatt(meg persze a pia miatt is ) Ágyneműt vagy hálózsákot azért hozni kellene, mert annyi azért nincs!
Egyéb kérdés?
Igen, továbbítottam a rajzot
Sisco: megkaptad a rajzot (mail)???
Mit mondasz, mikor lesz meg?
Gyurkesz: a hétvégi piknikről kéne küldeni kör-mailt vagy kör sms-t, nem ?

Vagy csak meghívóval lehet menni? Egyáltalán hány ember tud menni? Hol van pontosan, milyen, hogy tervezed ... stb.

Minden infót ide vagy az e-mailemre!!!

Mostantól nem nagyon tudom nézni napközben a fórumot :-(
Ez jó
Szívem szerint befognám a játékosokat falazni, hátha abban eredményesebbek
Hajrá Fradi :)

ITT dolgozom jelenleg
És igen az
nem voltam még arrafelé de grat hozzá:) komolyra forditva a szót: melyik epitkezésen dolgozol aza melyi kate munkád most? ha jol tudom mérnök vagy:)
Már rég még nem láttad
üdv Gaborinó:) felépült az eifel torony?