Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell valakinek egy r6 2001-2002 es típusra pályaidom?
ott áll nálam 2 éve, már nagyon odaadnám valakinek.
most piros.
első sárvédő hiányzik csak. hm?
Már majdnem megijedtem
hú vazze, ezt én írtam?????
soha nem vennék ződ taligát amíg mennek a gyártósorok a yamahánál...
Hát ha tényleg ilyen lesz az új R6 akkor inkább veszek egy "zőőőd taligát"-by Gyurkesz, csak YAMAHA kékben.
Ok
Nem, de meg fogom majd kérdezni!
dannyboy tudod, hogy mikori Motorshow adásban láthajuk a holnapi teszt összefoglalóját
Nemnem, a Danger-től biztosan!
Akár a Danger-től is
Sisco, lesz hozzá szép kipufogó, biztos lehetsz benne!
Sziasztok!

Személy szerint nekem nagyon tetszik csak a kipuffogóval nem vagyok vhogy megelégedve
R6, mit vársz tőle?
Ha nem tetszik, kénytelen leszel "zöld taligát" (by Gyurkesz) venni Te is..
A lámpája és a légbeömlője sokkal szebb mint a jelenleginek - és végre visszatért a harmónia is a formáiba.
Viccen kívül, egy haverom most küldte, valami kémfotók lehetnek a minőségből és a helyszínből ítélve.
Jajaja, még a hivatalos bemutató előtt felhívott a Yamaha, hogy hallottak rólam, és azt szeretnék megtudakolni, lenne-e esetleg kedvem picit tesztelni a végleges gyártás előtt az új erhatost. Mondtam, hogy perpill épp ráérek, mert a többi japán gyártó hasonló irányú felkérését lepattintottam - erre másnap már hozta a DHL a gigacsomagot Japánból.
Egyébként a kép a nagybátyám ürömi motorszervízében készült.

És ha leteszem a lábam, pont hozzáér a dob!?
A lámpája szerintem gagyi, a légbeömlő túl nagy, a két oldalsó nemtommi, meg nem látom rendesen. Amúgy tetszik!
Ezt te csináltad? LEhet már valahol élőben is látni?
Na ennyit erről, hogy kacsa volt-e a tegnap felrakott piros-fehér R6 képek :
Jajám, akkor nem lenne ilyen szééép (kééék).
Még szerencse, hogy nem az!
Pedig ha Kawád lenne Zsu...
Ennyit a női egyenjogúságról.. Kegyednek nem jutott belőle..
Végülis lehetséges, mert valami pletykahírben aszondták, hogy otthagyta Palikot a barátnője..
Hát az hülyén nézne ki a TV-ben!