Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép szép
Hívlak, de nem veszed fel!
Csörögj rám!
Igen!
R6 klubbosok, szokta valamelyikőtök venni a SuperBike magazint (nem előfizetve)?
Az első képen a bal lámpa alatt van vmi? Mi az? És miért nincs a jobb oldalon is? Egyébként jól néz ki, de kékben az igazi!
Igaz van
1ébként már csak az új szárnyast kell megvárnotok, mert az új 600 gixxer ölég ratyi lett szvsz még az ezres kevéssé szimpi lámpáját is elbaszva tették bele. Viszont a gixxer fényezése kafa lett!
Szerintem ez nem lehet az új R6

Hol vannak a tipikus Yamaha jellemzők hm ...

Nekem ez a moci, olyan összemosotnak tűnik

Kacsa
Nekem úgy tűnik, a hátsó idomon van kétoldalt vmi kipattintható rész aminek kiszedése után fel lehet azokat szerelni. Nézd a második képet!
Sisco, a második képen látszik, hogy egy műanyag betét van a hátsó lábtartó felfogatásának a helyén, látod?
Tipikus igényes Yamaha megoldás...
Az addig ok, és a hátsó lábtartó
Egyetértek torro-val

Egy olyan már biztos jobban melengetné a szívem
Még mielőtt fikázásnak vennétek, nekem nagyon bejön mert brutkó de a kipuffot kapásból le és inkább egy kék-fehéret, hátha az jobban sikerült!
Tudom, megpróbire de én azt hittem jövőhéten lesz , tévedtem
Már miért lenne az??? Csak az üléstakaró van rajta a hátsó ülés helyett.
Te Danny ugye nem akarod azt mondani, h ezen a képen lévő motoron minden rendben van? A kipuff még a gixxer kályhacsövét is bőven übereli , a ram-air formáját a Milléről csórták(kinézetre oké) és a fényezés is hát...biztos van akinek bejön. Piros ülés...brr.
Másik fénnyel és kipuffal zsír lehet, brutálisabbnak és radikálisabbnak hat, mint akár az R1 akár az előző széria. Persze szerintem.
1személyes lesz
Olyan nincs hogy a Klub-ügyvezető-elnök-igazgató nem jön
Gyurkesz, középen van a beömlője, mint az új Millének!
Ez az R6 végre olyan szép, mint az első!
A kép a http://www.motorinfo.hu-ról való
Vettem, de még nemtom
Nem azt mondom, hogy csúnya de én jobbra számítottam (kinézetre)
Olyan a fényszórója, mint a 2003-as R1-é, az élehetne szebb! Bár erről a képről lehet, hogy nem jön le rendesen!
Nagyon rendben van

dannyboy hol találtad a képet
Az a gond, hogy ha most nem lesz, már csak októberben tudnék csinálni, az meg már kicsit hűvösebb! De nem ez lesz az utsó! Attól még jönni kell!
Ennek csak az egyik szélén van légbeömlő? Vagy rosszul látom?