Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 kor kezdődött:)) keresem Gaborínót a képen:)
Értem mire gondoltál!
kalitka
Nem 7kor kezdődik?
Sziasztok!

Örülök, hogy tegnap eljöttetek és megtiszteltetek jelenlétetekkel a templomi szertartáson! Remélem tetszett is, amit láttatok, és nem vettétek észre a bakimat! A koncertnek igen nagy sikere volt fiatalok és öregek közt egyaránt!
Egy kicsit punnyadt vagyok, mert csak 4 órát aludtam. Ha tudom, hogy ma mentek euroringre le se fekszek!
Természetesen amint elkészűlnek a csoportképek felteszem!
Helótok

Jön valaki a Reál meccsre Én megyek
Kilátások: tuti zakó
Hellótok!

Sikerült megcsinálni a menetet, köszönet Tomiboynak.

Iceman a rendszámtartódat elhoztam
Ogre!

Este egy guriga
Helótok

pajzs: milyen vót az EUring
Jót tekertetek
Gratulálok neked Gyurkesz!
mzs/z:szerintem hagyd zozo-t mert nekem mondta,hogy a szilikonnal van elfoglalva!
Na Gyurkesz most remélem izzadsz!
Örülök,hogy megismertelek de a kilitka kulcsa már a mai naptól nem a zsebedbe lapúl!
Boodler

keresd ZOZO-t
ő kb egy hónapja járt hasonlóan

üdv
A Csevegés, pletyi, blabla topikba már írtam, ez is igen pörgős topiknak tűnik...

Ma du. 4 és 7 között a Bp. II. ker (Rózsadomb center) - Pesthidegkút - Solymár - Pilisvörösvár - Csobánka - Dobogókő - Csobánka, Pilisvörösvár - Piliscsaba - és vissza - útvonalon elhagytam a rendszámomat (UYB - 623), ha valaki véletlenül megtalálná, az légy szíves jelezze akár itt priv. üzenetben, emailen, vagy telefonon ( 30 / 9 844 757 ) !

Szilárd

U.i.
Ezenkívül érdekelne, hogy ilyenkor milyen köröket kell futni az önkormányzatnál (vagy máshol)..
Helótok!!!

Esküvő volt. szépek voltak
Egy páran képviseltettük magunkat a Klubból. csaptunk egy kis (NAGY) hangzart
Néztek mit a moziba.

Nagyon aranyosak voltak!

SOK BOLDOGSÁGOT Gyurkesz

Bár tuom, hogy ma este elfoglalt leszel

A képeket majd felrakom
ajjnye

gratula neki/k

Sok(k) boldogságot!!!
Nem motoros esküvő :DDD
GTyurkesznek van!

itt áll egy esküvői autó a ház előtt Skoda Fabia, szépnagy virággal az orrán, nema a tietek Gyurkesz?
esküvőőő
hmmm
Hello Mindenki

KLUBTAGOKaki jön az esküvőre és ha tud hozni magával kamerát az tegye már meg, hogy elhozza. Köszi

Du.-án indul a banzáj
Helótok !
Pajzs ! Jók a képek,köszi,hogy csináltál rólam is.A csoport szelektálás tényleg nem volna rossz dolog.Valószínüleg a taknyolás is kevessebb lenne.Tegnap is szépen hullot a népség,én 3-at láttam is.A lassúba nagyon megy a harc.
Eddig is tudtuk, hogy jó a humorod!
Ne izgulj Gyurkesz amit Gáborinó szeretne azt én megteszem!
Mármint nem úgy ahogy te gondolod!
neked is neked is!