Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudtam, csak LX is ezt irta.....
mi vaaaan?
nem szülinap????

LX
maci23 házasság lesz nem szülinap!
Boldog Születésnapot Gyurkesz!
Nembírt rám várni.

A sajátomon sajna nincs mindíg ekkora szerencse, mint a többin volt. Folyton a fején csúszik a moci.
Jó reggelt mindenki!

Tegnapi nap képekben Sisco te ne nézd meg!
Bár én nem vagyok klub tag, csak egy Kawás motoros ( ) de azért :
boldog szülinapot Gyurkesz, és sok baleset mentes km-t!!!!!!

LX
Atcsi

Tomiboy sz"tem jóval olcsóbban csinált volna neked. És azt már láttam action után...
jól vizsgázott!

LX
Fogadd jókívánságaimat Gyurkesz!
Én is sajnálom, hogy nem lehettem ott.
(A képek jól sikerültek.)

Üdv,

Z.
Örülünk hogy örülsz
Csak kár hogy nem lehettem ott
Nehogy ebből családi botrány legyen

Egyépként használd egészséggel
És a sisak bitang jóóóó!!!!! Hazafele már tökéletesen paszolt a fejemre! Szuper csöndes, mintha plexi se lenne rajta! Itthon még felfedeztem ilyen apró furmányokat, mint a plexi és az orr közé berakható-kivehető kis védő a párásodás ellen, meg ilyenek! Nagyon állat! Közöltem párommal, ma hármasban alszunk!
Sziasztok!
Hát szó mi szó, baromira jól sikerült a meglepi! Úgy megleptetek, hogy nagyon és baromi kellemesen!!! Nagyon jól esett, és főleg a gesztus, hogy gondoltatok rá! Baromira odáig vagyok, egyáltalán nem számítottam erre, arra meg pláne, hogy ilyen ajándékkal leptetek meg! Le a kalappal elöttetek! Szuperek vagytok! Meg bolondok, de nem haragszom!
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
Jóccakát
Szombaton ott leszünk
Mégegyszer gratulálok Gyurkesz. Használd egészséggel, és legyen benne sok élményed.

Itt vannak a képek a taliról
Nagyon jól sikerült a meglepi
Annyiért már majdnem kapnál gyárit. Utángyártottért én tuti nem fizetnék ennyit.
Köszike! de én csak a Hősökterére néztem volna ki....Sokan vannak?
maci23:19:00 kor kezdődött, hekkevés a program a római parton és nemtom meddíg tart mert én csak a hősökre mentem... sajna dolgom volt, de sztem fél10-10ig tart
na mind1,csak gondoltam kinézek,de majd meséltek,h milyen volt.....