Euro-ring hát nagyon király volt egész délelőtt kb 11 ig egyedül voltam a pályán és a döntögetést gyakoroltam, mert sokan megszóltak hogy nem nagyon ülök ki és a lábam is a moci mellett van szóval mivel nem zavart senki 3. sebességben körözgettem és a végén sikerült letenni a koptatóm.Beszarás milyen érzés nagyon megilyedtem lelőször aztán kezdtem élvezni és egyre jobban mentek a kanyarok.
Összegezve nagyon jó volt jót motoroztunk zozo, pajzsné, pajzs aki nem jött bánhatja.
mi elmentünk egyet R6 os sráccal egy kis kanyarra...
voltunk kisbéren, komáromba, áttnéztünk utána egyet szlovákokhoz, de hihetetlen mennyire más ott minden... olyan mintha 30 év különbség lenne SK és H között...
utána meg lenéztünk egyet péri bucsuba...
Jó volt...
Hi all.
Atcsi: ma sajna nem volt guriga, mert családi rendezvényen voltam. Pedig a haverjaim lementek a PRingre. Egyhuzamban 2.5 órát lehetett menni a pályán, megszakítás vagy csoportbontás nélkül. És az idő is príma volt. Nembaj majd legközelebb.
Eddig a párom nagyon keveset motorozott velem, és azért se rajongott, ha hétvégén sokat elmegyek, de mostanában tesz olyan megjegyzéseket, mint ma, hogy jönne szívesen!!! Ez nagyon pozitív! Egyébként kéreti magát, nehez ül fel, de ha felül nehezen száll le!!! tipikus nő!
Nem tudtam mire számítsak, de nagyon örülök, hogy azt tudom erre mondani: jóóó! Már jó idelye ismerem páromat, és ennek ellenére nagyon pozitív érzés! Nem lehet mondani, hogy elkapkodtuk! Minden elötte áló férfinak csak azt tudom mondani: ha elérkezetnek látja az időt bátran vágjon bele! Persze ez egy 1 napos házas férfi véleménye!
Hogy egy év vagy egy hét után mit mondok, még nem tudom!
LX