Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mondd... most néztem a met.hu..... de azér treménykedjünk....

LX
LX_ZX csüt. majd meglátjuk rendes pályán hogy megy a döntés csak jó idő legyen
most mondjam azt hogy : Én megmondtam!
egyébként pedig helyes!! Tanuljon meg a pályán motorozni, biztonságosan!

LX
LX_ZX ja ja majd érkeznek a fényképek elég jól ment neki a végén már teljesen íven tudott fordulni .nagyon élvezte jó volt hogy kirángattam!
Jó reggelt

Pajzsné is ment a pályán?

LX
Jó reggelt mindenki!

Euro-ring hát nagyon király volt egész délelőtt kb 11 ig egyedül voltam a pályán és a döntögetést gyakoroltam, mert sokan megszóltak hogy nem nagyon ülök ki és a lábam is a moci mellett van szóval mivel nem zavart senki 3. sebességben körözgettem és a végén sikerült letenni a koptatóm.Beszarás milyen érzés nagyon megilyedtem lelőször aztán kezdtem élvezni és egyre jobban mentek a kanyarok.

Összegezve nagyon jó volt jót motoroztunk zozo, pajzsné, pajzs aki nem jött bánhatja.
Gyurkesz király volt az esküvő de remélem ez volt az utolsó
A képeket meg minnél hamarabb prezentáld.
Ogre!

mi elmentünk egyet R6 os sráccal egy kis kanyarra...

voltunk kisbéren, komáromba, áttnéztünk utána egyet szlovákokhoz, de hihetetlen mennyire más ott minden... olyan mintha 30 év különbség lenne SK és H között...
utána meg lenéztünk egyet péri bucsuba...
Jó volt...
JÓCCAKÁT MINDENKINEK
Gyurkesz: mi az hogy 4 órát aludtál az esküvő után
Olyankor nem szabad más dolgod lett volna

Egyébként nagyon szépek voltatok. le a kalappal
és a papád is tök jó fej volt
Csináltam egy pár képet az esküvőről is, de azt nem raktam fel, mert hát mégis családi dolog
Majd te eldöntöd melyik mehet fel
Olyan lagymatag szar fos egy meccs volt
És ennyi pénzért nem érte meg
Hello Gyurkesz
jó hogy újra itt
Azt hittem nem leszel vagy 1 hónapig (nászút)
Kikaptunk bár számítottam rá
Hi all.
Atcsi: ma sajna nem volt guriga, mert családi rendezvényen voltam. Pedig a haverjaim lementek a PRingre. Egyhuzamban 2.5 órát lehetett menni a pályán, megszakítás vagy csoportbontás nélkül. És az idő is príma volt. Nembaj majd legközelebb.
nemto miylen jogon de ma rdöntöttem, eleve a motort valasztottam:)

sztem nemnormalis:)
Ha valaki választás elé állít azt én elvből hanyagolnám! Milyen jogon kér ilyet! Jól tetted! Az nem az igazi!
dejoneked:)

én meg valaszthatok vagyy a motor vagy csaj....és hataridő is van:) de a motort valasztottam:)
Eddig a párom nagyon keveset motorozott velem, és azért se rajongott, ha hétvégén sokat elmegyek, de mostanában tesz olyan megjegyzéseket, mint ma, hogy jönne szívesen!!! Ez nagyon pozitív! Egyébként kéreti magát, nehez ül fel, de ha felül nehezen száll le!!! tipikus nő!
én lennék házas, csak ne vegye el a motor kulcsat:) de az nem a jelenlegi baratnom lesz az is biztos!

szóval ilyen téren pl te hogy allsz? szeret moorozni a kedves felséged?:)
én meg nem szólok hozzá
5 év.....

LX
Nem tudtam mire számítsak, de nagyon örülök, hogy azt tudom erre mondani: jóóó! Már jó idelye ismerem páromat, és ennek ellenére nagyon pozitív érzés! Nem lehet mondani, hogy elkapkodtuk! Minden elötte áló férfinak csak azt tudom mondani: ha elérkezetnek látja az időt bátran vágjon bele! Persze ez egy 1 napos házas férfi véleménye!
Hogy egy év vagy egy hét után mit mondok, még nem tudom!
és milyen erzes ujonnan házasnak lenni? furcsa? vagy semmi kulonos?:)
A muri szűkebb körben (64 fő) zajlott, de nagyon jó volt! 5kor kerültünk ágyba! Jó volt a kaja, a zene meg a hely is! Majd rakok fel képeket(párat)!
milyen volt? volt nagy dinom danom?