Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy éppen kedvem tartja ha fent van az uram akkor a másik nicken lépek be

és, hogy hogy végül rászántad magad, hogy holnap lenézzél?
RR-Nicky te egyszer pajzsné vagy egyszer meg RR-Nicky, hogy van ez, kettős ügynök vagy
na akkor legalább megismerlek
Csak olyan 10-11 Körül indulok.....És pályára is mehettem volna, mert kaptam volna jegyet,de nincs casco a motoron.....meg amugy sem nagyon engednék meg szüleim,meg én sem vállalnám be!
Mikor jösz ki?
Ok...! Nekem az is nagyon jó lenne! de Te autópályán akarsz menni, vagy jó neked hátúl Fót felé...?!
Már megint lóg...
További kellemes napot mindenkinek!
bruce lee.
Tegnap leadtam vágásra a cuccokat! Innentől minden nap 2x baxogatom legalább az embert.
ok. tockos rendel.
de utána nagyon fogok röhögni ha nem baj.....
van valami előrelépés???

LX
Ha nőből van bevállalom! Ha nem akkor csak kap 1 tockost!
maci23: éna IX. kerben! De összefuthatunk út közben is vhol! Eddig úgy néz ki, hogy tudok menni!
csak ha hiper pille könnyű pehely súlyban
jaaaa.... az egyik egy Európa bajno harcművész... bevállalod?

LX
Megüssem a főnökeidet?
az a baj hogy nem biztos hogy akkor tudok menni, mert a cégem már most tervezett nekem olyan programot amit nem biztos hogy le tudok mondani....

LX
Alex 25.-e a mi napunk!
Gyurkesz: Te Bp melyik részén lax? Holnap én is mennék a Ringre olyan 10-12között,ahogy látom te is. Esetleg nem megyünk ki együtt?
Talán megyek!
az 5let kiváló! megfontolom!!!

LX
Vasárnap nem jön valaki a PRingre motorozni? Egy osztrák klub lesz (Champion Racing). Du 15:00-tól 17:30-ig fel lehet menni, kb 30 Euróért.
Hi all.
Sanci: Úgy tudom, hogy az Akra dobokkat a gyári beállításokhoz tervezik.
cseréld le a gumit.
bár nem tudom hogy motorozol, de ne kockáztass! szerintem.
pályaidom mellett is beleszaladhastz egy 5 kilós kárba. s csak 20-25 ezren múlik... meg egy fél órán...