Azt nem tudom, hogy a pannóniaringen mennyira szelektált ténylegesen a gyors és lassú csoport, de a hungaroringen már csak egy rakás egyveleg! És ez a veszélyes! A mellény jó ötlet azoknak, akik elöszőr mennek a pályán, de nem elég! Aki gyors menjen ott, aki lassú az meg a lassúban! És ezt vhogy szelektálni kellene!
hát igen mivel a többiek gyorsan jönnek. amugy ilyen mellény t kérek majd. ami fényvisszaverős mert az kell hogy lássnaka és hogy lassak előszörmegyek pályán a motorral:)
Szerintem a 2.20 biztonságosabb, mint a 3.30! Nem is magad miatt, hanem mások miatt! A 2.20 pont az az idő, amit relatív kockázat nélkül, vagy minimális kockázattal lehet menni! Onnan már azért kezd necces lenni! Szerintem!
Nekem csak álmom, hogy annak közelében menjek! Idei tervem 2.20 volt, és mivel az megvan nagy örömömre és megdöbbenésemre, innen minden másodperc plussz öröm! Persze nem elégszem meg!
hidd el hogy nem az R6-on (vagy a ZX-en) múlik. (ezen a szinten) Mondom, egy másik cimborám R6-al nyomja, és legutóbb nálam és Túrónál is gyorsabb volt a P ringen!
Másrészt ha Túró reklámozni akarja a köridejét - amit kizártnak tartok - akkor megteszi.... de hidd el nekem hogy ez nem fog neki tetszeni....
köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!!! pajzs: jól kened, gratula! És tegnap nem adtam vissza a zsozseszt! Bocsesz! Sisco: készüljön a haverod, mert olyan sisakom van, amiben meg se állok, míg azt a 2.08-at meg nem fogom! Még fel se mentem a pályára, csak felveszem a bukót, és már 2.12!
Hi all. Atcsi: Az a Supermotós haverom akiről beszéltünk, tegnap totálra törte a motorját, meg egy Daewoot. Ma megyek be hozzá a kórházba (medence repedés, zúzódás). Megmentette az életét a fullprotektoros ruha + gerincvédő. Pedig kb csak 60-70-nel történt az affér. Hülyekúrva nem állt meg a stoptáblánál, hanem lassított aztán kihajtott a kocsival.
LX
apropó kimoderáltassam?
Másrészt ha Túró reklámozni akarja a köridejét - amit kizártnak tartok - akkor megteszi.... de hidd el nekem hogy ez nem fog neki tetszeni....
This discussion is closed now!
LX
de még mindig jobb mint sisconak keresnénk a köridejét:)
csak barátja a kawa yamahának:)
LX
LX
Egyébként grautlálok hozzá!
De legalább túlélte, és felépül!!!
LX
pajzs: jól kened, gratula! És tegnap nem adtam vissza a zsozseszt! Bocsesz!
Sisco: készüljön a haverod, mert olyan sisakom van, amiben meg se állok, míg azt a 2.08-at meg nem fogom! Még fel se mentem a pályára, csak felveszem a bukót, és már 2.12!
ezek szerint fűtő vagy a napnál:)