Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megbeszéltük!
egy pár emelőszemért cserébe elhozhatnád. ;)
Van valamim! Mire4 gondolsz?
Gyurkesz, Neked megvan a könyved az R6-hoz? Lenne egy üzleti ajánlatom.
Azt nem tudom, hogy a pannóniaringen mennyira szelektált ténylegesen a gyors és lassú csoport, de a hungaroringen már csak egy rakás egyveleg! És ez a veszélyes! A mellény jó ötlet azoknak, akik elöszőr mennek a pályán, de nem elég! Aki gyors menjen ott, aki lassú az meg a lassúban! És ezt vhogy szelektálni kellene!
hát igen mivel a többiek gyorsan jönnek. amugy ilyen mellény t kérek majd. ami fényvisszaverős mert az kell hogy lássnaka és hogy lassak előszörmegyek pályán a motorral:)
Szerintem a 2.20 biztonságosabb, mint a 3.30! Nem is magad miatt, hanem mások miatt! A 2.20 pont az az idő, amit relatív kockázat nélkül, vagy minimális kockázattal lehet menni! Onnan már azért kezd necces lenni! Szerintem!
Szeretnék eljutni 18.-án én is a Pringre! A többiek tuti mennek, remélem én is! Persze ott a kezdeti terv szintén 2.20 lesz!
fő a Biztonság! én mennék biztonságosan 3:30at is csak érjek célba...inkább lessz rossz köridőm mint hogy veszélyeztessem magam. jó a 2:20 is!
Nekem csak álmom, hogy annak közelében menjek! Idei tervem 2.20 volt, és mivel az megvan nagy örömömre és megdöbbenésemre, innen minden másodperc plussz öröm! Persze nem elégszem meg!
persze túlzással:)
hát én elképedtem. evvelmajdnem lehagy egy minardit:) mármár...
erről Túrót kérdezd meg!

LX
jaj nem si arra irtam, elhiszem hogy a tudason is mulik. anniyra én is értek hozzá.
apropó kimoderáltassam?
hidd el hogy nem az R6-on (vagy a ZX-en) múlik. (ezen a szinten) Mondom, egy másik cimborám R6-al nyomja, és legutóbb nálam és Túrónál is gyorsabb volt a P ringen!
Másrészt ha Túró reklámozni akarja a köridejét - amit kizártnak tartok - akkor megteszi.... de hidd el nekem hogy ez nem fog neki tetszeni....

This discussion is closed now!

LX
hát csaknem vágja le a fejem:)

de még mindig jobb mint sisconak keresnénk a köridejét:)

csak barátja a kawa yamahának:)
sztem ez nagyooon gyors volt:) R6 al nehezebb lesz
egy másik barátom aki R6-al megy, kb ilyen időket megy. Nevet nem írok, ez nem a macsó reklámok helye...

LX
szerintem ezt még 1x megemlíted itt, és Túróval ne akarj többet találkozni!

LX
Az szép eredmény, de itt az idelye, hogy egy R6-os megdöntse!
Egyébként grautlálok hozzá!
Gyurkesz a 2:08 egy kawasaki 636os és Túró állítota be vele a H.ringen:)
jobbulást neki!
De legalább túlélte, és felépül!!!

LX
köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!!!
pajzs: jól kened, gratula! És tegnap nem adtam vissza a zsozseszt! Bocsesz!
Sisco: készüljön a haverod, mert olyan sisakom van, amiben meg se állok, míg azt a 2.08-at meg nem fogom! Még fel se mentem a pályára, csak felveszem a bukót, és már 2.12!
Hi all. Atcsi: Az a Supermotós haverom akiről beszéltünk, tegnap totálra törte a motorját, meg egy Daewoot. Ma megyek be hozzá a kórházba (medence repedés, zúzódás). Megmentette az életét a fullprotektoros ruha + gerincvédő. Pedig kb csak 60-70-nel történt az affér. Hülyekúrva nem állt meg a stoptáblánál, hanem lassított aztán kihajtott a kocsival.
:) hozzál nekemis

ezek szerint fűtő vagy a napnál:)