Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sisco már mint a székről!
Sziasztok!

Gyurkesz ne is kérdezd mennyiért vette a gumikat mert lefurdulsz a széről a döbbenettől
Mennyi volt? Fel is rakták? Új vagy használt?
Ja ja és sikerült cigánymódon ocsó árat kialkudni.
Hát kiváncsi leszek rá, milyen lesz pályán, és mennyire tartós utcán, bár ez a mellékes szempont! Gyorsan felmelegszik? Bár ebben az időben mire kitolod a garázsból már meleg is!
Gyurkesz én hétfőn raktam fel az új gumimat Michelin Pilot Race Soft nagyon jól fekszik 2 nap után.
Majd PÁLYÁN!

pajzs
Azért nem láthatsz túl sűrűn, mert egy ideje én is be vagyok csajozva (ami nem hátrány) és idén inkább kocamotoros vagyok, mint rendes a szűkre szabott szabadidőm miatt. Na nem baj, a motorom tud motorozni, nekem csak hagyni kell, hogy tegye a dolgát
Az szép is!
Hát a sors keze, nincs mit tenni!
Nem, én a meghívóra céloztam
Attól, hogy a race lesz fent, még nem válik a testem is race-é sajnos, pedig milyen szép volna az első pályanapomon powerslide-okkal kijönni a kanyarokból...
Leslie most nézem Dunakeszii vagy hogy hogy nem láttalak Én Fóton szoktam garázdálkodni?
Arra célzol hogy jössz ki a ringre, és már a RACE lesz fent? Na majd figyelünk!
Jó reggelt mindenki!

Sisco még egyszer szívesen!

pajzs
HOPPÁ!
Jól meg -tátok?
Mert akkor
Andrewboy: mié nem kérdezed meg mondjuk tölem!?
cím: Gyöngyház u. 4 a Westendel szemben a házak között! déután 5-7ig vannak ott!
KawaNinja vagyok csak regeltem a rendes ÉRTELMES nickemet a Csaszit:)
Andrew bazzeg
remes kulomben hogy neha minden csak a loven mulik. marha idegesito.
Üdv Erhatmatyi!Gyors felépülést kívánok!
+ még szerintem aug.-ban kihagyom az összes pályanapot.
INDOK
-pénz
-hőség(koncentráció hiány)ettől félek.
-pénz
-pénz
work!
A címüket nem találtam, de holnap elmegyek és megnézem! (ez mondjuk ellentmondásos). Good nite
Na jóccakát! Fellőték a pizsit!
Csak gondoltam kék, és éredekel!
A címe: danger .hu
Csak nem tudtam még eldönteni hogy melyik digitfényképezőt akasszam le a polcról...
Gyurkesz: na neeeeee ... mia cím? Mennyibe kerül? van netes oldala? Amúgy tényleg miért kellene az a kormány nekem is??????