Sziasztok, most megyek hájcsizni, hogy minél előbb felépüljek, és tudjunk együtt gurulni. Gyurkesz:Ne csüggedj, a házasság egy szövetség olyan nehézségek leküzdésére, melyek nélküle nem lennének
Kicsit ellensúlyozhatná a dob által elszenvedett lemaradást!
Vannak egyébként nála überfasza cumók, pl a lámpára olyasmi, amit te is szeretnél, az a karika!
Ma voltam Dannyboynál! Megmutatott egy speckó krmányt a gyári helyett! Több színben a pár mindössze csak 33900 Ft! És minden darabja utánrendelhető! Én már filózok rajta! Andrewboy neked is ez kellene!
Kissanci: és még részegen (de olyan igazán) még nem is láttál
Jövőre megcsinálom énis a leáttételezést és majd jöttök hozzám a kórházba röhögni. Azt ott úgysem lehet józanul bírni... Erhatmatyi: üdv köreinkben. Akkor ezexerint idén még gurulunk közöset!? (Ha már a kórházban kellett megismerjelek...)
csak úgy eszembejutott mert a mai Szegedi túrán komolyat alkottam. Egyik legkedvesebb emlékem amint egy 911-est odaverek. Annyira teccett hogy még 3 szor előreengedtem hogy újra megelőzhessem. Az új kipufogóval ráadásul 282 lett a vége. Én vagyok az M5 réme...
erhatmatyi: köszi, most jobb! És van info a rendőrökkel kapcs, ill a biztosítóval? Videot lehet?