Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurkesz egyből meglátta a dologban az üzleti lehetőséget:)
Andrew nem akarlak elkeseríteni de v.szinű holnap már nem csak a hangod fogom elnyomni de a lámpámba is megjött a xeneom és ha beszerelik megvakulsz

pajzs
De smart al, városon kívül, csak azzal lehet menni
Legalábbis nálam mindíg az volt...
Nem a végsebességről volt szó.
főleg mint SMART al max 140 el...
Ki kell próbálni! Ha nem megy odaadod, és beteszem a kocsimba!
Sisco: tudom hogy autóra való, de mitől lenne drágább a motorra való? gyak. ugyanaz a "cső" van mind2ben ugyanolyan leddel. Persze tudom hogy ez nem direkt az R6-ra való, de ha megvan az átmérője akkor bármelyiket fel lehet tenni (sztem).
Szeva Andrew!

Amit te találtál az autóra való és a motoron lévők jóval drágábbak úgy tom
dannyboy: Tudom USA-ban drága, de miért nem inkább a németektől hozod, akkor beleférne még szállítással együtt is 15.000.-be -----> azt meg 25.000.-ért megvenném. Én így kalkukáltam, de ha szerinted ez akkor legalább jót szórakoztál . Ja, forrás: angel eyes + ködlámpa

Üdv
Andrewboy sámhúzás csüt. klubtalin.

Igérem Mindenkinek lehetőségem szerint intézek.
pajzs: nem kell a süket dumád , este még írtam is fórumba csak te persze már nem olvasgatod végig az előzményeket. Az a 400km teljesen kiszívott az 50 fokban és rajtamvolt a motorosruha. Este 10körül már ki is dőltem. Kipofátlankodhatnál nekem is egy set ilyen gumit...
Andrewboy, 25.000???
Az elég vicces lenne, alapból 116 dollár az ára, és akkor még Amerikában van!
Szevasz Anrew megjöttél tegnap 1 óra he he mi van megvakított a lámpád v. hátramenetben jöttél .
GABOR6 jókor voltam jó helyen még pénz is vót nálam és gusztustalan cigány módón alkudoztam hisz ismersz nem?
Jó reggelt mindenkinek!

Angel eyes 45.000.- ért? Na bocs de én azt egy kicsit sokallom, még egy 25.000.-et megérne (ha változtatható lenne a színe), de akkor már inkább megveszem e-bayről 50 euroért ... remélem nem sértem senkinek az üzleti érdekeit különben danger-ben érezhetem a testi épségem
pajzs: grat és hun tudtad megvenni ilyen occon a gummát meglehet kérdezni vagy ez saját biznisz volt
Hello Mindenki
Még szép
Naaa, nem leszúrni akartalak.
O.K. tévedtem
Tudod mi nagy biznisz? A motoros oktatás! Egy hétvégén(csak egy nap alatt) meg lehet keresni a rutinnal az egész havi fizum!
Hát én inkább húzom a gázt, vagy nyomom a pedált 150kmen keresztül naponta.
Zsubaby mint motoros gondoltam, de hidd el nem gáz az a 150km naponta én szívesen csinálnám "SZABADASÁG SZERETEM"
Kedves Tőled, hogy kinézed belőlem, de hülye lennék annyit tekerni.