Sisco: tudom hogy autóra való, de mitől lenne drágább a motorra való? gyak. ugyanaz a "cső" van mind2ben ugyanolyan leddel. Persze tudom hogy ez nem direkt az R6-ra való, de ha megvan az átmérője akkor bármelyiket fel lehet tenni (sztem).
dannyboy: Tudom USA-ban drága, de miért nem inkább a németektől hozod, akkor beleférne még szállítással együtt is 15.000.-be -----> azt meg 25.000.-ért megvenném. Én így kalkukáltam, de ha szerinted ez akkor legalább jót szórakoztál . Ja, forrás: angel eyes + ködlámpa
pajzs: nem kell a süket dumád , este még írtam is fórumba csak te persze már nem olvasgatod végig az előzményeket. Az a 400km teljesen kiszívott az 50 fokban és rajtamvolt a motorosruha. Este 10körül már ki is dőltem. Kipofátlankodhatnál nekem is egy set ilyen gumit...
Angel eyes 45.000.- ért? Na bocs de én azt egy kicsit sokallom, még egy 25.000.-et megérne (ha változtatható lenne a színe), de akkor már inkább megveszem e-bayről 50 euroért ... remélem nem sértem senkinek az üzleti érdekeit különben danger-ben érezhetem a testi épségem
pajzs
Legalábbis nálam mindíg az volt...
Amit te találtál az autóra való és a motoron lévők jóval drágábbak úgy tom
Üdv
Igérem Mindenkinek lehetőségem szerint intézek.
Az elég vicces lenne, alapból 116 dollár az ára, és akkor még Amerikában van!
Angel eyes 45.000.- ért? Na bocs de én azt egy kicsit sokallom, még egy 25.000.-et megérne (ha változtatható lenne a színe), de akkor már inkább megveszem e-bayről 50 euroért ... remélem nem sértem senkinek az üzleti érdekeit különben danger-ben érezhetem a testi épségem